Linda de Mol aangevallen door Jan Roos: ‘Flikker toch op, hypocriet!’

Linda de Mol wordt keihard aangevallen door Jan Roos. De opiniemaker vindt dat de tv-koningin zich zwaar hypocriet opstelt in het klimaatdebat. “Flikker toch op, hypocriet!”, roept hij.

Jan Roos, Linda de Mol en Dennis Schouten © YouTube

Voor de bühne doet Linda de Mol net alsof ze begaan is met het klimaat. Ze roept bijvoorbeeld dat het afgelopen moet zijn met goedkope vliegtickets, die uiteraard bedoeld zijn voor de minder bedeelde medemens. Ondertussen reist ze om de haverklap met een privéjet naar haar vakantievilla in Portugal en racet ze met een Porsche van Hilversum naar Crailo.

Klimaatshit

Neefje Johnny doet net zo hard mee met die klimaathypocrisie. Hij doet in zijn talkshow HLF8 ook alsof hij heel erg begaan is met het milieu, maar is net als zijn tante Linda een regelrechte CO2-spuwer. Zijn tafelgast Britt Dekker sprak hem live op televisie aan op die enorme hypocrisie. Een goede actie, vindt Jan Roos.

Jan in de nieuwste RoddelPraat: “Het verhaal is natuurlijk dat die lui denken dat ze een klimaatpraatje moeten hebben, van: oh, het klimaat is heel erg en vervelend! En ondertussen vliegen ze de hele wereld door, want ze vinden namelijk dat iedereen zich aan al die klimaatshit moet houden, behalve zichzelf.”

Miljardairsfamilie

Jan: “Z’n tante Linda de Mol zei laatst ook: ‘Ze moeten ervoor zorgen dat arme mensen niet met een vliegtuig kunnen.’”

Co-host Dennis Schouten: “Nee, ze pleit tegen goedkope tickets.”

Jan: “Ja, dat is toch hetzelfde?! Dat is toch exact hetzelfde?! Die vindt dus dat tickets duur moeten zijn, zodat alleen maar rijke mensen kunnen vliegen. Dat zeg je zelf als je multimiljonair bent en Johnny’s vader is miljardair.”

Dennis: “Zij vliegt ook in een privéjet.”

Klimaatpraatjes

Jan: “Natuurlijk, die mensen… Ach joh, je hebt mensen genoeg die de hele dag columns schrijven over het klimaat en om de drie weken naar Ibiza vliegen omdat ze daar een huis hebben. Die hebben allemaal dezelfde praatjes, van: ‘Het klimaat is heel erg, maar ik kan g°dverd°mme wel twaalf keer op vakantie, want het gewone volk dient zich aan te passen.’”

“Linda de Mol loopt de hele tijd zo van: ‘Oh, ik doe zo lekker vrolijk en lekker volks. Ik ben lekker vrolijk en volks, Ik Hou Van Holland, uwhuuwhuu.’ Alleen de mensen die ernaar kijken mogen niet op vakantie, mogen niet vliegen en die moeten ophouden met goedkoop vlees te eten. Flikker toch op man! Al die hypocriete klootzakken. Ik heb zo’n hekel aan die lui.”

Doodziek

Johnny verdedigt zichzelf door te zeggen dat hij maar twee keer per jaar in een privéjet vliegt. Jan: “Als hij twee keer per jaar de wereld over vliegt in een privéjet… Een intercontinentale vlucht is erger dan dat jij je hele leven gewoon in een autootje heen en weer rijdt. Die mensen zijn zo f°cking hypocriet! Ik word er dood- en doodziek van!”

“Dit zijn dezelfde mensen die altijd zeggen: ‘We moeten alle vluchtelingen opnemen.’ Die hebben enorm grote villa’s waar enorme hekken omheen staan met prikkeldraad en beveiliging aan de deur. En die hebben werkelijk niemand in huis, want in hun buurten worden ze niet opgevangen! Dat probleem moeten andere mensen maar opvangen.”

Zijn conclusie? “Verschrikkelijk dat soort mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moeten de Molletjes zich gedeisd houden in het klimaatdebat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen