‘Leontine Borsato moet op het matje bij Sven Kockelmann’

Leontine Borsato maakt totaal geen indruk met haar ‘openhartige’ interview in het tijdschrift van huisvriendin Linda de Mol. Ze moet eens bij Sven Kockelmann gaan zitten, roept Jan Uriot.

Leontine Borsato en Sven Kockelmann © Instagram, NPO

Het interview dat Leontine Borsato aan de LINDA heeft gegeven zorgt veel verbazing. Het past compleet in de pr-strategie van Marco Borsato om te benadrukken dat hij niet de énige schuldige was aan zijn vreemdgaan. Met haar interview, waarin ze Marco’s gedrag vergoelijkte, wekte ze zelfs medelijden op bij Rob Goossens.

Speelt Leontine buiten?

Of is hier wat anders aan de hand? Is ze zelf misschien ook keihard vreemdgegaan? Volgens Yvonne Coldeweijer wel. En het zou Privé-sterjournalist Jan Uriot ook niet verbazen: “Of ze heeft een groot hart, maar het kan ook zijn dat zij graag mevrouw Borsato wil blijven. Of ze heeft natuurlijk zélf buiten gespeeld.”

Dat zou Linda de Mol in haar tijdschrift nóóit aan Leontine vragen, zegt hij in zijn Telegraaf-programma Wat Vindt Jan. “Daar gaat Linda niet op doorvragen en als er al op doorgevraagd wordt en er daarna gevraagd wordt: ‘Publiceer het niet’, dan publiceren ze het niet.”

Op matje bij Sven

Leontine is alleen geloofwaardig als ze zich laat interviewen door een kritisch journalist, vindt Jan. “Je zou het eigenlijk moeten laten doen door Sven Kockelmann bijvoorbeeld of Johan Derksen. Die gaan daar wel op inhaken.”

Zo’n interview in de LINDA is drie keer niks, zegt hij. “Je verwacht dat er toch eens iets gezegd wordt over het vreemdgaan van haar man. Heeft het haar beschadigd en hoe is het verlopen en hoe kijkt ze erop terug? Het is een beetje een zoetsappig verhaaltje geworden. Het kan ook niet anders, want Linda is natuurlijk een goede vriendin van de familie Borsato. Je krijgt dan een soort Goois praatje.”

Linda’s Wintermaand

Het zou Telegraaf-presentator Pim Sedee niets verbazen als Leontine straks bij Linda’s Wintermaand zit. “Is het een opmaat naar Linda’s Wintermaand dat we Leontine en Marco daar samen gaan zien? Er zijn al wat gasten bekend, maar er komt nog iets moois aan, zei Linda.”

Jan: “Dat zou het kunnen zijn, maar dan krijgen we nog niet de waarheid te horen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sven Kockelmann zit te wachten op Leontine Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen