‘Koningin Máxima omhelst zieke fan voor de media-aandacht’

Koningin Máxima heeft gisteren behoorlijk veel media-aandacht gekregen na het omhelzen van een zieke fan. Volgens Ronald Molendijk is het allemaal uitgekiend. “Het is in scène gezet.”

Koningin Máxima en Ronald Molendijk © Instagram, SBS

Tijdens een werkbezoek in Leusden heeft koningin Máxima een lange omhelzing gegeven aan een zieke royaltyfan. “Ik ga u missen”, zegt ze, terwijl het moment van dichtbij gefilmd wordt. Het filmpje (zie onderstaand) is gisteren volledig viral gegaan en de koningin wordt van links tot rechts bejubeld. Ronald Molendijk is echter kritisch.

Omhelzing

Het is volgens Ronald allemaal puur voor de media-aandacht, zegt hij in Shownieuws. Als zijn collega’s aan de desk het ‘mooi’ en ‘ontroerend’ noemen, breekt hij in: “Ik wil niet zeg maar de ehhh… Maar hoe wist Máxima dat ze deze vrouw kon omarmen?”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ze was op de hoogte gesteld door vrienden van deze dame dat José ernstig ziek is. Toen zag ze haar staan.”

Ronald: “En de pers was er toevallig bij?”

Tooske Ragas: “De pers is er altijd bij.”

Vooropgezet

Natacha Harlequin begrijpt Ronalds punt niet zo: “Wat denk je dan nu? Dat het helemaal vooropgezet is?”

Ronald: “Ja, natuurlijk. Er gaan aan de lopende band mensen dood, dus dat is niet zo uniek. Dit is toch volledig in scène gezet?”

Bart: “Deze mevrouw is echt honderden keren al bij bezoeken in het land bij Máxima geweest, dus er is een soort van band. Ze knipogen altijd naar elkaar en er is een soort moment van herkenning.”

Vreselijke man

Natacha: “Ronald verpest echt helemaal een mooi moment.”

Bart: “We gaan er ook helemaal niet op in, joh. We gaan gewoon door.”

Ronald: “De waarheid is soms hard. Ik kan er ook niks aan doen.”

Bart: “Vreselijke man.”

Filmpje

Het bewuste filmpje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen