Hans Kazàn blundert enorm in Shownieuws: ‘Dit is echt onhandig’

Hans Kazàn heeft een enorme blunder begaan tijdens een interview met Shownieuws. Hij heeft namelijk verklapt dat hij is uitgenodigd voor de uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander.

Hans Kazàn © Shownieuws

Koning Willem-Alexander en Máxima laten twee keer per jaar allemaal BN’er-achtige figuren opdraven om gezellig te komen lunchen. De uitblinkerslunch noemen ze dat. Er was vorige maand een editie en volgende week is er alwéér eentje; de planning is namelijk een beetje in de war geschopt vanwege corona.

Hans op uitblinkerslunch

Normaal gesproken hoor je pas na afloop dat er zo’n uitblinkerslunch heeft plaatsgevonden, maar lunchgast Hans Kazàn klapt nu uit de school. Door hem weten we dat er volgende week donderdag weer zo’n lunch is, want hij is erbij en schreeuwt het bij Shownieuws van de daken.

De trotse Hans: “De laatste tijd gebeuren er zoveel bijzondere dingen in mijn leven dat ik echt denk: hoe is het mogelijk? Nou, dit was zo’n heel bijzonder verhaal. De telefoon gaat, er belt een mevrouw: ‘Ja, ik ben die en die van het Koninklijk Huis en ik wil u uitnodigen namens de koning en prinses Máxima.’ Nahh, ik dacht: dat is een grap!”

Een rare grap

Hans hapte niet gelijk toe. “Ik dacht: dat zijn Coen en Sander ofzo die een rare grap met me willen uithalen en kijken hoe ik reageer, dus ik hield het een beetje af en zei: ‘Nou, stuurt u me maar een e-mailtje naar dat en dat adres en dan zal ik kijken wat en hoe.’ Toen kwam dus de mail binnen en bleek het inderdaad een uitnodiging te zijn.”

Waarom is Hans uitgenodigd? “Dat heeft te maken met een prijs die ik een tijd geleden heb gekregen van de International Brotherhood of Magicians. Dat is blijkbaar ook tot het Koningshuis doorgedrongen en vandaar dit koninklijk schouderklopje.”

Niet de bedoeling

Dit is ongelooflijk onhandig van Hans, vindt royaltykenner Sandra Schuurhof. “Het is helemaal niet de bedoeling dat je daar vooraf over uit de school klapt. De bedoeling is dat je het stilhoudt en dan achteraf, als de lunch voorbij is en iedereen weer lekker thuis is, dan wordt er zo’n foto vrijgegeven. Maar ja, hij slaat alle etiquette in de wind.”

“En Hans, het is koningin Máxima en niet prinses Máxima. Dat is wel belangrijk als je daar gaat lunchen. Ja, dit is een beetje onhandig van Hans. Hij heeft ook de datum gezegd: 25 november, volgende week donderdag. Dus we weten nu al wat er dan te wachten staat op Paleis Noordeinde.”

Fragment

Het item in Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hans Kazàn en Hans Klok gaan samen een tv-show maken. Leuk idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen