Gerard Joling springt uit zijn vel: ‘Wat een triest programma!’

Gerard Joling vindt het lachwekkend dat columnist Marcel van Roosmalen in het programma Media Inside felle kritiek heeft geuit op de televisiehit The Masked Singer. “Wat een triestigheid!”

Marcel van Roosmalen en Gerard Joling © NPO, RTL

Marcel van Roosmalen levert in zijn programma Media Inside altijd behoorlijk cynisch commentaar op het tv-aanbod. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan The Masked Singer, het programma waarin BN’ers optreden terwijl ze bijvoorbeeld in een struisvogelpak zitten. Armzalige televisie, vindt Marcel het.

Triestigheid

Eigenlijk zit Marcel nog liever met een zak over zijn hoofd dan dat hij naar The Masked Singer gaat kijken, zegt hij. Een prima idee, reageert Gerard Joling op Radio Veronica. “Nou, met die kop van hem moet je dat zeker doen.”

Gerard, die panellid is in The Masked Singer, vindt Marcel een vreselijk figuur. “Wat is dit? De SP en GroenLinks bij elkaar? Ik weet niet wie die mensen zijn. Het zegt mij niet veel. Kijken er veel mensen naar dat programma (Media Inside, red.)? Wat is dat voor programma? Wat een triestigheid dit joh.”

Dom programma

Het stoort Gerard ook dat Marcel hem een jurylid noemt in plaats van panellid. “Wij zijn geen juryleden, wij zijn panelleden. Als je een dom programma maakt, dan snap je dat ook niet helemaal natuurlijk.”

Marcel kan erin stikken als het aan Gerard ligt. “Wat een triestigheid. Ik roep zelf ook genoeg, dus als die man dat wil doen, moet hij dat doen. Ik zou zeggen: zorg eerst eens dat je 16 miljoen platen verkoopt, het 40 jaar volhoudt en ook nog eens heel veel kijkers hebt met een programma. Dan heb je een beetje recht van spreken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen