Erica Meiland en Harry Mens komen elkaar tegen na mediaruzie

Erica Meiland en Harry Mens zijn elkaar tegengekomen in Noordwijk na alle vuile woorden die er gevallen zijn in de media. Ze deden toen allebei alsof er helemaal niets aan de hand is.

Harry Mens en Erica Meiland © RTL, SBS

Het is inmiddels wel duidelijk dat de Meilandjes en Harry Mens elkaar totaal niet liggen. De Business Class-ster was vroeger goed bevriend met de vader van Martien Meiland en die is door de SBS 6-ster omschreven als een soort horrorpapa. Tegenwoordig maakt Harry er een sport van om de Meilandjes af te fakkelen in de media.

Snerende Harry

Volgens Harry overdrijven de Meilandjes hun bekendheid door te zeggen dat er steeds mensen in de straat staan. Hij woont vlakbij de tv-familie en ziet nooit iets van die vermeende drukte. “Het wordt ook door hem zelf een beetje aangedikt uit een soort zelfverheerlijking geloof ik. Ik zie er niets van.”

Er is sowieso weinig te zien, meent Harry. “Want ze hebben geen voortuin en geen achtertuin.” En later voegde hij eraan toe: “Hij zou misschien graag willen dat hij zo’n superster was.”

Ontmoeting

Het zijn allemaal riskante uitspraken: de Meilandjes en Harry wonen immers op een steenworp afstand van elkaar. Hoe gaat dat in het dagelijks leven? Erica vertelt in het gezaghebbende Weekend: “Laatst kwam ik hem tegen in de straat, deden we allebei ons autoraampje naar beneden voor een groet. Dan denk ik: waarom doe je zo vervelend?”

Harry is een leugenaar, zegt Erica. “Volgens hem hebben we geen voor- en achtertuin. Dan denk ik: wat klets je nou? Het is gewoon niet waar. Hou toch op.”

Zuurpruim

Het stoort Erica mateloos. “We hebben volgens hem zeven ton te veel betaald, de straat is niet blij en er komen helemaal geen fans langs; allemaal dingen die pertinent niet waar zijn. Maar ik moet er wel om lachen, want die man is ook oud.”

Het is heel kwalijk, vindt Erica. “Dat vind ik wel, het is ook echt niet waar. Waarom zeg je het dan? Zeg dan niks. Maar goed. Oud mannetje. Wat een zuurpruim.”

Oud mannetje

Het is de zoveelste keer dat Erica een van haar critici wegzet als ‘oud mannetje’. Dat doet ze ook al met haar ex-date Sander van Betten. Die voelde zich zo te kakken gezet dat hij afgelopen week zelfs foto’s van zichzelf begon te posten terwijl hij aan het sporten was in de gym.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erica Meiland is volop bezig met het shamen van oude en zwakke mannen. Onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen