Connie Witteman koopt altijd nieuw bed bij nieuwe bedpartner

Connie Witteman heeft een nieuw bed gekocht nu ze een relatie heeft aangeknoopt met Henk de Vries, de eigenaar van softdrugsketen The Bulldog. “Dat vind ik wel zo fris”, laat ze weten.

Connie Witteman © RTL

Het is voor Connie Witteman volstrekte logica: een nieuwe partner? Dan ook een nieuw bed en een nieuwe kofferset. “Ik heb nog niet zo lang geleden een nieuw bed gekocht, omdat ik een nieuwe partner heb. Dan vind ik het altijd fris om in een nieuw bed te liggen. Of om nieuwe covers te kopen”, legt ze uit bij RTL Boulevard.

Nieuw bed

Het is een beetje raar om je bed en beddengoed te behouden als je een nieuwe man aan de haak geslagen hebt, vindt Connie. “Dat zijn dan meestal de dingen waarvan ik denk: nou, ik wil geen covers met een geschiedenis, dus dan koop ik nieuwe covers of dat soort dingen.”

De diepzinnige RTL Boulevard-verslaggeefster daarop: “Maar een nieuw bed? Ligt ‘ie lekker?”

Connie: “Het ligt heel lekker, ja. Hahaha. We zouden bijna een eenpersoonsbed kunnen delen.”

Het is voor de trendgevoelige BN’ers niet te hopen dat het hip wordt om je bed in te ruilen bij elke nieuwe bedpartner, want dan kan het voor sommigen nog knap lastig worden. Zo kunnen we Ferry Doedens dan wel met een verhuiswagen naar het dichtstbijzijnde BeterBed-filiaal sturen.

Joods

Terug naar Connie: wat trekt haar zo aan in de Bulldog-bobo? “Ik val op hemzelf, op zijn type. Hij is Joods, ik ben Joods, dus dat is altijd leuk. En ik val op zijn lichaamstaal, daar hou ik van. Ik vind het heerlijk om met hem uit eten te gaan, dan bestelt hij altijd kleine hapjes.”

Wat gebeurt er tijdens zo’n diner met kleine hapjes? “Dan laat hij me proeven en nog een keer proeven.”

Geweldig allemaal, vindt Connie. “Er zit ontzettend veel liefde in zijn hele way of living.”

Fragment

Connie over haar beddenwissel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Connie Witteman een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen