Angela de Jong weigert Ranking the Stars: ‘Voor 750 euro? Ha!’

Angela de Jong moet er niet aan denken om mee te doen aan Ranking the Stars. Ze wil zichzelf naar eigen zeggen niet voor 750 euro in de verkoop gooien. “Op vernedering staat geen prijs.”

Angela de Jong © RTL

Ranking the Stars is echt een flutprogramma geworden, sneert Angela de Jong in haar eigen AD Mediapodcast. Het programma wordt tegenwoordig niet meer door Paul de Leeuw maar door Eddy Zoëy gepresenteerd. “Het zijn nu toch wel de kanslozen die een plekje zoeken en 750 euro per afleveringen willen verdienen die daar gaan zitten.”

Angela weigert Ranking

Onder Paul was de show toch beter, vindt Angela. “Richard Groenendijk en Patty Brard waren heel leuk en dat was wel een beetje de kurk waar het programma op dreef.”

Is Angela zelf ook wel eens gevraagd? “Ja, meerdere keren zelfs. Ik moet wel echt mijn kinderen geen eten meer kunnen geven. Dat ik moet kiezen tussen beschimmeld brood en Ranking the Stars. Op vernedering staat geen prijs, denk ik maar altijd. Ik ga me niet voor 750 euro per aflevering in de verkoop gooien.”

Geoliede machine

Ranking the Stars bewijst dat je niet zomaar elke presentator op ieder format kunt zetten, aldus Angela. “Ik denk dat het valt of staat met een sterke persoonlijkheid en een goede presentator. Je moet er heel goed over nadenken als omroep dat het niet zo is van: we stappen in een geoliede machine.”

Soms zie je echt een enorme mismatch op tv, zoals Rob Kemps en The Wheel, zegt Angela. “Als Beau daar staat kan hij er wél iets van maken.”

En Buddy Vedder in Deal or no Deal dan? “Hij speelt nog te veel de presentator.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waar ziet u Angela de Jong liever in?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen