André van Duin krijgt harde kritiek van Thijs Römer: ‘Godsamme!’

André van Duin heeft een enorme fanschare, maar Thijs Römer hoort daar niet bij. Hij vindt dat de 74-jarige tv-persoonlijkheid een beetje wordt overschat. “Niet alles wat hij doet is leuk.”

André van Duin en Thijs Römer © Roland J. Reinders, NPO

Het is met name het nieuwe André van Duin-programma De Grote Kleine Treinencompetitie waar Thijs Römer zich aan ergert. “Ik word al levensmoe als het over treinen gaat. Ik vind de aankondiging van het programma al te lang duren”, aldus de acteur en liefdespartner van Igone de Jongh in Media Inside.

Totale overkill

Kennelijk dacht Omroep MAX dat dit wel leuk zou worden als André het zou presenteren, aldus Thijs. “Waarom ook weer André van Duin in dat programma?! Ik word daar… Waarom?! Wordt het dan leuk?! Godsamme.”

Gastheer Gijs Groenteman: “Ben jij de eerste BN’er die de André van Duin-moeheid durft aan te kondigen?”

Thijs: “Nou, moeheid?! Moeheid?”

Sidekick Marcel van Roosmalen: “Totale overkill!”

Thijs: “Godsamme. Jaaa, kom op zeg!”

Alle respect

Gijs vissend: “Alle respect voor André van Duin, maar?”

Thijs: “Nee, als je zegt ‘alle respect’ bedoel je het natuurlijk nooit, dus dat zal ik niet zeggen, want alle respect voor André van Duin. Maar dat van: waar je hem in zet wordt het leuk… Nee.”

Jan Slagter-denken

Marcel: “Dat is dat Jan Slagter-denken. Sorry hoor. Die heeft een winnende pion en die ga je vervolgens bij íeder spelletje inzetten. Bakken, treinen, auto’s, boten, Janny, overal André van Duin, het is gewoon veel.”

Thijs vraagt zich af waarom André hiermee heeft ingestemd: “Ik maak me ook wel een beetje zorgen om zijn gezondheid. Als je zo’n programma aangeboden krijgt, denk je toch niet: dat ga ik eens even doen?”

Trailer

De trailer van De Kleine Grote Treinencompetitie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen