‘André Hazes jr. alweer naar bed geweest met Monique Westenberg’

André Hazes jr. is sinds de breuk met Sarah van Soelen alweer naar bed geweest met zijn knipperlichtvrouw Monique Westenberg, meldt de goed geïnformeerde Yvonne Coldeweijer.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © William Rutten

De komende tijd kan Monique Westenberg haar stoelriemen maar beter stevig vastmaken, want voor je het weet vliegt Sarah van Soelen weer ergens uit de bocht. Het influencersgezichtje van Sarah staat vast op ontploffen nu Yvonne Coldeweijer de laatste geruchten in de Hazes-saga serveert: hij zou alweer naar bed zijn geweest met Monique.

In bed bij Monique

Het is volgens showbizzhyena Yvonne serieus. “Ik heb vernomen van een zeer betrouwbare spion – en niet uit de omgeving van Mo, want zij wil nog helemaal niet dat iemand dit weet – en ik weet gewoon zeker dat het waar is: André heeft z’n best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen.”

André’s wens om weer terug te keren in de armen van Monique is langzaam aan het uitkomen, weet Yvonne. “Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique”, zegt ze op haar kanaal Life of Yvonne.

‘Ze hebben al geketst!’

Ook de showbizzwatchers van Rumags RoddelLoog weten het zeker. “Zouden ze al s°ks hebben gehad denk je?”, vraagt Farja Farvardin (FawryNotSawry) zich af in de nieuwste aflevering.

Zijn co-host René Watzema daarop: “Natuurlijk hebben ze s°ks gehad! Ach, natuurlijk doe je dat.”

Farja: “Ik wens ze heel veel geluk samen. Het zou heel mooi zijn en misschien kunnen we met kerst weer een mooie gezinsfoto krijgen dat ze weer bij elkaar zijn. En ik denk dat Sarah gillend gek gaat worden.”

‘Gaat goed met André!’

Yvonne stelt dat het top gaat met André. “Het gaat best wel goed met André. Hij heeft het licht gezien. Hij is gewoon helemaal gestopt met drank en drugs. Helemaal. Dat is gewoon echt heel erg knap. André heeft zich de afgelopen weken heel erg beseft dat hij Monique terugwil.”

Momenteel is André volop de gezinsman aan het spelen, weet Yvonne. “Hij is nu op dit moment bijna dagelijks bij Monique en kleine Dreetje over de vloer. Hij bloeit weer helemaal op, maar tegelijkertijd heeft hij aangegeven dat hij eigenlijk niet meer wil optreden.”

Troetelbeertje

André was toch klaar met Monique? “Hij zit voor drie redenen daar. Ik denk Monique, zijn kind en zijn verslaving”, zegt René van de RoddelLoog.

Farja: “Want bij Monique gebruikt hij niet?”

René: “Ja. Kijk, ik denk bij een Sara van Soel, die natuurlijk ook gewoon… Nou ja, dat weet ik eigenlijk niet, dat is een aanname. Maar Monique is een lekker stabiel vrouwtje met een kind, een huisje, die doet gewoon lekker d’r dingetjes en zit ’s avonds thuis op de bank met een kind.”

Farja: “Dat heeft hij gewoon nodig. Maar aan de ene kant denk ik: Monique, zou je dat wel weer willen doen?”

René: “Natuurlijk Moniqueje, lekker kroelen met je troetelbeertje André.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen