Wouter de Winther wéér belachelijk gemaakt door Wilfred Genee

Wouter de Winther is wederom belachelijk gemaakt in het radioprogramma van Wilfred Genee. De journalist zou bijvoorbeeld een spraakgebrek hebben. “Hij is net De Vieze Man uit Van Kooten en De Bie!”

Wilfred Genee en Wouter de Winther © SBS, RTL

Wilfred Genee riep een paar weken geleden in zijn radioshow dat Wouter de Winther iets te vaak in de talkshow van Eva Jinek zit. Hij liet toen een hele montage horen van alle keren dat de politiek journalist bij Eva te gast is geweest. “Neem Wouter de Winther even. Het is ongelooflijk als je het voorbij hoort komen!”

Package deal

Daar reageerde Wouter behoorlijk verbaasd op. Hij denkt dat Wilfred die kritiek uitte, omdat hij een uitnodiging voor zijn radioprogramma heeft genegeerd. En daar heeft de Telegraaf-bekendheid goed aan gedaan, want Wouter wordt in het programma echt volledig in de zeik genomen.

Gisteren begon Wilfred wéér over Wouter. “Hij zat er gisterenavond weer, hè?” Zijn sidekick Niels van Baarlen: “Ja, hij zit er altijd.” Wilfred: “Ja, maar hij heeft een speciale afspraak, hè?” Niels: “Tien voor de prijs van ehh…” Wilfred: “Ja, maar zo is het wel volgens mij. Dat hij een speciale package deal heeft gemaakt.”

De Vieze Man

Wilfred en zijn collega’s begonnen vervolgens de stem van Wouter te bespotten. Niels: “Hij is toch net De Vieze Man van Van Kooten en De Bie of niet?”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Ja, hij slist een beetje. Hij heeft een spraakgebrek.”

Niels: “Hij heeft een slisje.”

Vervolgens legden ze de stemmen van het typetje De Vieze Man en die van Wouter over elkaar heen. Het leidde tot hilariteit in de studio.

Ruzie

Wilfred: “Ik begreep dat hij laatst boos op ons was en ons hypocriet noemde, omdat wij hem hadden gebeld om hier in de uitzending te komen. Ik wist daar trouwens niks van.”

Niels: “Ja natuurlijk, we vragen hem wel eens. We hebben zo’n pouletje met van die politiek verslaggevers en je wil niet elke keer dezelfde.”

Florentien: “Ja, maar we hadden eerst lopen zeiken dat hij overal elke avond zit en vervolgens gaan wij hem vragen.

Niet zeuren

Wilfred vindt dat Wouter niet zo moet zeuren. “Nou ja, hij zit altijd bij Jinek, maar daarmee twijfelen we toch niet aan zijn deskundigheid of wel? Het ging helemaal niet over zijn deskundigheid.”

De vaste politiek analist van Wilfreds radioprogramma is nu nog Thomas van Groningen, maar hij gaat vanaf januari exclusief aan de slag voor Op1.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u nog bij Wilfred aan de lijn komen als u Wouter de Winther was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen