Wilfred Genee met steeds grotere wallen op televisie: ‘Ik ben moe’

Wilfred Genee lijkt met steeds grotere wallen op televisie te verschijnen. Hij werd er vanochtend mee geconfronteerd door zijn sidekicks op de radio. “Ik slaap heel erg slecht.”

Wilfred Genee © SBS

Het valt al een tijdje op: de wallen van Wilfred Genee zijn behoorlijk opgeblazen. Hij staat nu al een jaar voor dag en dauw op om de ochtendshow van Radio Veronica te presenteren en dat tekent hem behoorlijk. Als hij ’s avonds op televisie verschijnt, lijkt het net alsof hij drie weken niet heeft geslapen.

Wilfreds wallen

Rick Romijn, een van de sidekicks van Wilfred, vroeg hem vanochtend op de radio waarom hij er afgelopen vrijdag zo slecht uitzag in Veronica Inside. “Ik slaap gewoon heel weinig. Ik kan heel slecht slapen. Zodra ik weer een beetje slaap, ga ik ervan uit dat die wallen weer weg zijn toch?”, reageerde de presentator.

Waarschijnlijk niet, denken Rick en collega-sidekick Niels van Baarlen. “Op een gegeven moment trekt het niet meer weg.”

Wilfred: “Nee, echt niet?”

Weg laten halen

Niels vindt dat Edwin Evers er tegenwoordig ook zo vermoeid uitziet. “Ik zag bijvoorbeeld Evers bij De Geknipte Gast en toen dacht ik ook: nou, Edwin!

Wilfred: “Maar hij is gestopt met die ochtendshow!”

Niels: “Ja, op een gegeven moment vult het zich met vocht.”

Rick: “Je kan het weg laten halen. Dat laseren ze weg, fantastisch! Ja, ja, een kennis van mij heeft het gedaan.”

Drie uur per nacht

Hoeveel uur slaapt Wilfred eigenlijk? “Ik heb gisteren een slaapmiddel genomen en toen heb ik wel redelijk doorgeslapen. Normaal slaap ik drie of vier uur per nacht de laatste tijd. Dan krijg je natuurlijk van die wallen.”

Een geluk bij een ongeluk: de zwager van Wilfred, Ali Pirayesh, is eigenaar van Amsterdam Plastic Surgery. Het zou dus zomaar kunnen dat Wilfred na de kerst strakgetrokken terugkeert op televisie.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Wilfred Genee een onderooglidcorrectie ondergaat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen