Rob Kemps degradeert na floppen The Wheel, gaat verder als panellid

Rob Kemps degradeert behoorlijk na het floppen van zijn eigen spelshow The Wheel. Hij wordt een van de zes panelleden in het nieuwe BN’er-programma van zijn collega Wendy van Dijk.

Rob Kemps met The Wheel © William Rutten

Hij geldt waarschijnlijk als het meest geliefde nieuwe tv-talent van dit moment: Rob Kemps. Het is echter vooral de tv-samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk die indruk maakt op de mensen: met Chansons! op NPO 1 laat hij zich van een verrassende kant zien. En bij SBS 6, waar hij echt een contract heeft getekend, wil het minder vlotten.

Rob wordt panellid

Zijn spelshow The Wheel is daar niet echt lekker uit de verf gekomen; het programma is alles behalve een hit te noemen. En al na één eigen grote show verzandt Rob nu in het panellidschap bij SBS 6. Hij wordt een van de zes (!) bekende panelleden in de nieuwe Wendy van Dijk-show Wie Kent Nederland.

Rob valt bijna niet meer op tussen al die andere BN’er-teamleden. Hij gaat het samen met Leonie ter Braak en Leo Alkemade, niet bepaald A-sterren, opnemen tegen Najib Amhali, Britt Dekker en Kees Tol, drie andere usual suspects. Klinkt allemaal heel erg dertien in een dozijn.

Wie kent Nederland?

Maar wat is dit eigenlijk voor het programma? “De twee teams moeten in vier vrolijke spelrondes inschatten wat de gemiddelde Nederlander denkt, doet en voelt. We leren verbazingwekkende en vaak grappige feiten over ons land en over onszelf. Het doel van de teams is simpel: zoveel mogelijk publieksleden verzamelen om de finale mee te spelen.”

Enkele vragen die we kunnen verwachten zijn: hoeveel Nederlanders hebben een hekel aan hun schoonmoeder? Welke BN’er roddelt het makkelijkst over een collega? Vouwt of propt de gemiddelde Nederlander zijn wc-papier? Hoe goed kennen we ons eigen land en onszelf eigenlijk?

24 oktober

De eerste aflevering van de Wendy van Dijk-show Wie Kent Nederland?, een productie van John de Mol, is op zondag 24 oktober. Het programma zal direct na de nieuwe Linda de Mol-show De Dating Quiz worden uitgezonden.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps wordt ingezet als allerhande panellid. Zonde dat hij voor SBS 6 heeft gekozen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen