Renze Klamer wilde absoluut geen Op1-duo vormen met Fidan Ekiz

Renze Klamer zag het niet zitten om samen met Fidan Ekiz een van de presentatieduo’s te worden van Op1. Zij gaat nu een setje vormen met Sven Kockelmann en daar is hij niet jaloers op.

Renze Klamer en Fidan Ekiz © Natalia van der Zalm, BNNVARA

Fidan Ekiz en Renze Klamer hebben twee seizoenen lang de talkshow De Vooravond gepresenteerd, maar BNNVARA heeft hen afgelopen zomer op een schaamteloze wijze aan de kant gezet. Ze zijn vervangen door Khalid & Sophie, de talkshow die door vriend en vijand wordt afgekraakt.

Renze niet jaloers

Inmiddels heeft Fidan ervoor gekozen om de BNNVARA-dolk uit haar rug te trekken en over te stappen naar de rechtse omroep WNL. Ook Sven Kockelmann gaat naar die omroep en samen gaan ze nu een van de avonden van Op1 voor hun rekening nemen. Renze blijft in zijn eentje achter bij de omroep die hem verraden heeft.

Renze is er niet jaloers op dat Fidan nu een setje gaat vormen met Sven. “Nee, nee, nee, nee, natuurlijk niet”, zegt hij voor de camera van De Telegraaf. Is hijzelf ook gepolst voor de presentatie van Op1? “Nou, dat soort dingen, daar praat je niet over.”

Geen Op1-duo

Voor het idee om samen met Fidan een van de presentatieduo’s van Op1 te worden, loopt Renze hoe da ook niet warm. “Nou, weet je, ik denk dat als wij Op1 zouden doen, het totaal afbreuk zou doen aan wat wij hebben gemaakt samen. Dat zou altijd minder worden dan dat.

Het is nog altijd bekend wat Renze gaat doen bij BNNVARA nu hij op keiharde wijze aan de kant is geschoven door de omroep. Zijn collega’s van Media Inside verspreidden eerder het gerucht dat hij op Kassa gezet zou worden, maar dat bleek niet te kloppen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fidan Ekiz gaat Op1 nu met Sven Kockelmann presenteren. Beter setje dan met Renze Klamer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen