Paul Witteman live op televisie verrast: ‘Ik voel me vernederd!’

Paul Witteman is 75 jaar oud geworden en daarom werd hij gisteren verrast in zijn programma Podium Witteman. Zijn cadeau was een pianospeler die alleen met zijn linkerhand speelde.

Paul Witteman © NPO

Het is alweer 75 jaar geleden dat Paul Witteman ter aarde is gekomen en dat konden zijn collega’s van Podium Witteman niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Collega Floris Kortie: “Ja, Paul, normaal gesproken heb jij altijd strak de touwtjes in handen en weet je precies wat er gaat gebeuren, maar nu hebben we een kleine verrassing voor je.”

75 jaar

Paul voelde zich zichtbaar ongemakkelijk. “Oh jee, het vernederen van de presentator neemt een aanvang.”

Floris daarop: “Nee hoor. Het zal niemand ontgaan zijn dat jij deze week de mooie leeftijd hebt bereikt van 75. Dat is het vieren waard en daar zijn we heel blij om. Daarom willen we mede namens het hele team van Podium Witteman, van de redactie tot de visagie, jou een klein muzikaal cadeau doen toekomen.”

Collega Mike Boddé: “Jazeker en jij hebt deze persoon hier al vaker gesignaleerd. De eerste keer dat hij hier was, was hij 13 jaar en inmiddels is hij uitgegroeid tot een enorme gozert die geweldig piano speelt. Wij verwelkomen hier Aidan Mikdad.”

Linkerhand

Floris: “Hij gaat iets voor je spelen waarvan we zeker weten dat je het heel mooi gaat vinden en er is ook nog iets mee aan de hand.”

Mike: “Ja, wij zijn natuurlijk al deze jaren jouw rechterhanden geweest. Wat je misschien niet hebt beseft is dat jij onze linkerhand was en een heel goede ook. Daarom hebben wij bedacht een ode te brengen aan de linkerhand. Dus Aidan gaat een prachtig stuk spelen voor de linkerhand.”

Aidan: “Van harte gefeliciteerd Paul en dankjewel voor alle jaren dat je hele mooie muziekprogramma’s maakt.”

Beelden

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Paul Witteman een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen