Over en uit: Sarah van Soelen verwijdert initialen André Hazes jr.

De relatiebreuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen lijkt een week na de onthulling door Yvonne Coldeweijer definitief over en uit. Zij heeft zijn initialen uit haar Insta-bio geramd.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram / Lifeofyvonne

André Hazes jr. heeft zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen alweer bij het grofvuil gezet, onthulde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer vorige week. Een officiële bevestiging van de twee is er nog niet en daarom waren alle ogen afgelopen week gericht op Sarah: zou ze haar André-kettinkje nog dragen? En zijn initialen uit haar Insta-bio halen?

Sarah verwijdert initialen

Nadat Sarah van de week inderdaad een foto van zichzelf postte zónder het André-kettinkje, heeft ze vanochtend zijn initialen ‘AH’ uit haar Instagram-profiel verwijderd. Er staat nu alleen nog maar een hartje, maar dan zonder ‘AH’ erachter. Uiteraard is dat gewoon een bevestiging dat de twee inderdaad niet meer bij elkaar zijn.

Yvonne: “‘Hartje AH’ is verwijderd van haar profiel. Het werd ook een beetje desperado, dus goed dat Sarasoel zich er eindelijk bij neerlegt dat de rela voorbij is.”

Close reading

Volkskrant-stercolumnist Aaf Brandt Corstius vindt het geestig dat de nieuwe generatie op deze wijze communiceert. “Momenteel is het probleem voor de geruchtenmachine dat er veel tegelijk aan de hand lijkt te zijn (…) maar dat nergens echt tastbaar bewijs voor is. Daarom moet de geruchtenmachine het doen met kruimels”, schrijft ze.

Met kruimelt doelt ze op details zoals Sarah die haar André-kettinkje niet draagt als ze op de foto gaat voor Instagram. “Je zou zeggen, wat een onzin, die duiding. Maar het is wel zo dat deze mensen precies weten wat ze in een klein vierkantje op Instagram moeten zetten om grootse boodschappen over te brengen aan de wereld.”

Publiciteit

Het is hen allemaal om de publiciteit te doen, denkt Aaf. “Ze zijn niet heel handig in de liefde, in sociale media zijn ze briljant.”

Dat André en Sarah nog steeds geen officieel statement de deur uit hebben gedaan, maar wel continu met deze ‘kruimels’ rondstrooien, maakt in elk geval één ding duidelijk: ze zaten niet in een kliniek om van hun aandachtsverslaving af te komen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. en Sarah van Soelen wachten met een statement. Alles voor de aandacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen