Linda de Mols sterinterviewer kotst op Caroline van der Plas: ‘Doei!’

Antoinnette Scheulderman, de sterinterviewer van Linda de Mols tijdschrift, is met het verkeerde been uit bed gestapt. Ze reageert wel héél erg zuur op tweets van politica Caroline van der Plas.

Antoinnette Scheulderman en Caroline van der Plas © RTL

Caroline van der Plas, de voorvrouw van de BoerBurgerBeweging, scoort torenhoog in de peilingen. Aangezien ze ook nog eens mediageniek is, zien we haar continu terug op televisie. Veel mensen vinden dat leuk, maar ze wekt in bepaalde kringen ook enorme weerstand op. Zo zit onder meer Antoinnette Scheulderman zich helemaal op te vreten.

Antoinnette hekelt Caroline

Antoinnette, die in mei ernstig onder vuur lag vanwege haar kritiek op koningin Máxima, vindt die media-aandacht voor Caroline helemaal niets. Ze deelde dit weekend op Twitter een column uit het Brabants Dagblad, waarin een of andere meneer zijn gal spuwt over Caroline.

“Voor wie de column van Eva Hoeke dit weekend instemmend las, nog eentje over Caroline van der Plas en de gemakzucht van tv-redacties”, zette Antoinnette, de liefdespartner van Gijp-miljonair Michel van Egmond, erbij.

Hypocriet

Caroline reageert daarop dat ze Antoinnette heel hypocriet vindt. “Intussen schrijft het blad LINDA. (waar Antoinette interviewer voor is) veelvuldig vrolijk over… Drie maal raden… CAROLINE VAN DER PLAS! Hypocrisie kent geen grenzen”, schrijft ze, met daarbij een link naar een reeks artikelen over haar op de LINDA.-site.

Antoinnette daarop heel zuur: “Beste Caroline van der Plas, ik interview als freelancer voor LINDA., dus heb geen zeggenschap over de inhoud van het blad. Wél over welke klussen ik wel of niet aanneem. Zoals ik bijvoorbeeld vriendelijk zou (kunnen) bedanken voor een interview met u.”

Daar-zijn-we-weer

Natuurlijk ongelooflijk onaardig van Antoinnette. “Overigens hebben website en blad een andere redactie en maken dus andere keuzes. In het blad zelf heb ik daar-zíjn-we-weer Van der Plas nog niet voorbij zien komen.”

Kennelijk heeft Antoinnette een soort Caroline-boycot ingevoerd bij de LINDA. Caroline: “Want u interviewt alleen mensen die in uw straatje passen? Bijzonder. U kent mij helemaal niet, maar heeft wel (voor)oordelen over mij. En maar miepen dat er meer vrouwen aan de top en in de politiek moeten. Ja, alleen als ze u welgevallig zijn. #vrouwenlogica.”

Venijn

Antoinnette voert een zwak verweer: “Ik interview zeker niet alleen mensen die in mijn straatje passen, waar leest u dat? Ik ken in elk geval de Caroline die u naar de buitenwereld toe wilt zijn, aangezien u die Caroline vaak etaleert in de media. En meer vrouwen in de top juich ik overigens van harte toe.”

Caroline tot slot: “Wilt zijn? U denkt dat er twee Caroline’s zijn? Waar komt uw venijn vandaan eigenlijk? Heb ik u ooit iets misdaan? Dacht dat journalisten altijd objectief zouden moeten zijn. Nou fijne avond verder hoor. Gelukkig zijn veel mensen minder zuur. Daar ga ik me op richten verder. Doei.”

Ruzie

De Twitter-ruzie:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen