Giel Beelen afgekat door Marcel van Roosmalen: ‘Hij is knettergek’

Giel Beelen wordt behoorlijk afgekat door Marcel van Roosmalen nu hij uit de kast is gekomen als het verdwaalde stiefbroertje van Lieke van Lexmond. “Hij is gewoon knettergek”, zegt hij.

Giel Beelen en Marcel van Roosmalen © NPO

Voor veel mensen zit Giel Beelen in het gekkieskamp nu hij peperdure – en volgens Radar potentieel levensgevaarlijke – druppels verkoopt ‘om je hart te openen’. Het is volgens Marcel van Roosmalen een gotspe. Hij heeft het idee dat de NPO-dj de afgelopen jaren echt volledig is ontspoord.

Knettergek

Het is bijna niet voor te stellen, zegt Marcel in Nieuwe Revu. “De Giel Beelen van een paar jaar geleden had de man die hij nu is keihard gefileerd. Gevierendeeld zonder mededogen. Dus iedereen mag dat nu ook doen, vind ik, want hij is geen heilige hè? Hij is gewoon knettergek.”

Marcel vindt Giel een vervelende kwast. “Ik was vroeger al nooit een fan van zijn manier van radiomaken en mensen afzeiken; als iemand al op de grond lag, moest hij er nog een keer overheen. Vaak nogal goedkoop. Dan mag het nu bij hem ook.”

Geen fan

De programma’s van Giel zijn weleens door Marcel beluisterd. “Ik heb het nooit iets gevonden en dat blijft ook zo. Een beetje brutaal doen om het brutaal doen. Ik ben geen fan.”

“Hij heeft veel te veel geld verdiend over de rug van ons allemaal en nou verkoopt hij druppels, tja”, zegt hij. “Ik maak me niet zo druk om die druppels, want ik geloof niet zo in oliën enzo, maar kritiek op Giel Beelen vind ik wel altijd leuk. Altijd terecht ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u ook dat Giel Beelen knettergek geworden is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen