Gênant moment Niels van Baarlen: op vingers getikt in restaurant

Niels van Baarlen heeft dinsdagochtend iets enorm gênants meegemaakt in een restaurant in Utrecht. De sidekick van Wilfred Genee werd op de vingers getikt door een van de andere lunchgasten.

Niels van Baarlen © Radio Veronica

Terwijl hij aan het wachten was op zijn lunchpartner, werd Niels van Baarlen aangesproken door de oudere dame die aan het tafeltje achter hem zat. Aanvankelijk dacht hij dat ze een foto of een handtekening wilde, maar niets bleek minder waar. De dame in kwestie was namelijk totaal niet gecharmeerd van de Radio Veronica-bekendheid.

Niels toont boxershort

Wat gebeurde er precies? Niels: “Ik zat te lunchen in een etablissement in Utrecht en er kwam op een gegeven moment een vrouw naar me toe van: ‘Joh, mag ik je wat vragen?’ Ik maakte nog een grappie van: ‘Ja, tuurlijk, waar wil je me op de foto hebben?’ Toen zei ze: ‘Nee! Zou je je broek even op willen hijsen? Ik zit de hele tijd tegen je boxershort aan te kijken.’”

Als Niels ergens gaat zitten, dan zakt zijn broek dermate af dat je bijna naar binnen kunt kijken. “Ze zat een tafeltje achter mij en de stoel was open. Ik heb meestal inderdaad dat mijn broek wat afgezakt is. Het gekke is dat ze er ook nog bij zei: ‘Ja, je bent namelijk ook geen 18 meer.’ Ik zeg: ‘Nou… Qua verschil ben jij al héél lang geen 18 meer.’”

Broek ophijsen

Niels is direct op het verzoek van de dame ingegaan. “Ik ben even gaan staan en heb mijn broek opgehesen, maar je zit toch de rest van de… Ik had met iemand een afspraak en je zit toch de hele tijd aan je t-shirt zo te plukken en aan je broek te hijsen.”

Het was voor Niels een heel ongemakkelijk moment. “Ik moet zeggen dat ze het wel vriendelijk vroeg maar ik dacht ook: Jezus, ik moet dit toch zelf weten? Ik heb gewoon een schone boxershort aan die meesleurt met de broek. Als je daar nou met een string zit en je halve kont komt naar boven…”

Bilspleet

De grote vraag is: kon de dame ook zijn bilspleet zien? Of ruiken? “Nee, want mijn t-shirt hangt er gewoon overheen. Maar zij vond het aanstootgevend.”

Het was overigens een enorm oud mens, besluit Niels. “Ik weet niet of zij nog lopend het restaurant uitgegaan is of gedragen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het ook onsmakelijk om tijdens de lunch naar de bilspleet van een 46-jarige gezette man te kijken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen