Corry Konings staat al heel lang droog, maar wil geen datingshow

Corry Konings vond het ontzettend leuk om mee te doen aan Expeditie Robinson, maar een eigen datingshow ziet de zangeres absoluut niet zitten. Zelfs niet nu ze al heel lang droog staat, zegt ze.

Corry Konings © RTL

Ze hoeven Corry Konings niet te bellen voor een eigen datingshow, vertelt ze in de Weekend. “Daar doe ik niet aan mee, daar heb ik geen zin in. Ik zie het ook zo: je vindt iemand en dan klikt het of niet. Ik ben gewoon lekker alleen, en klaar. Ik ben gelukkig, wat wil ik nog meer? Ik heb mijn werk en vrienden en dan zien we wel wat er gaat komen.”

Corry al heel lang alleen

Corry wijst erop dat ze al heel lang niet aan een man heeft gezeten. “Nee. Ik ben eigenlijk al zo lang alleen, en dat bevalt me goed. Ik denk er verder niet over na en ga ook niet op zoek. Ik kom iemand tegen en zo niet, dan heb ik het ook goed naar mijn zin.”

Toch heeft Corry (70) nog meer dan twintig jaar te gaan op deze wereld. “Ik heb altijd gezegd dat ik 93 jaar word. Alleen, ik wil wel gezond oud worden; als je mankementen krijgt of het lukt je niet meer, dan wordt het een ander verhaal. Je kunt ernaar streven, maar we hebben het natuurlijk niet voor het zeggen. Als het je tijd is, dan ga je.”

‘Robinson was fantastisch’

Hoe kijkt ze terug op haar deelname aan Expeditie Robinson? “Dat vond ik fantastisch. Ik vond het te gek dat ze me ervoor vroegen, al dacht ik wel: moet ik dat wel doen, ik ben daar toch veel te oud voor?”

Ze was toen 67. “Ik kreeg te horen: ‘Maar dan ben je wel de oudste aller tijden die meedoet aan het programma’.” En daardoor ging ze overstag.

Hitsingle

Een van Corry’s bekende hitsingles:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een datingshow met Corry Konings?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen