‘Anna Nooshin huilt wel degelijk om haar ingestorte YouTube-views’

Anna Nooshin doet net alsof haar volledig ingestorte YouTube-views haar niet raken, maar volgens Yvonne Coldeweijer is dat een act. “Niemand gelooft dit! Het is gewoon niet real.”

Anna Nooshin en Yvonne Coldeweijer © YouTube

Jaren geleden was Anna Nooshin een van de succesvolste influencers. Niet alleen op Instagram, maar ook op YouTube was ze succesvol: haar meest bekeken video, eentje met Lil’ Kleine, had vier jaar geleden maar liefst 1,7 miljoen views. Ze is recentelijk weer gaan vloggen en blijft nu hangen rond de 20.000 views, een daling van zo’n 99 procent.

Anna reageert

Wat vindt Anna zelf van die ingestorte views? Ze laat zich erover uit in een van haar nieuwste vlogs. “Ik moet wel echt zeggen dat ik zoveel plezier heb in het vloggen, ook al kijkt er echt maar een hele kleine groep”, beweert ze.

Dan: “Ik heb daar natuurlijk wel echt een beetje over nagedacht van: vroeger was het veel meer, blabla, maar ik ben zo gelukkig nu met de kleine groep die kijkt en daar ben ik zo dankbaar voor, omdat het gewoon ook een stuk positiever is allemaal.”

‘Ze is zo fake’

Wát een onzin, reageert showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Hahahaha. Serieus? Waarom is álles wat jij zegt fake? Probeer gewoon eens wat authentieker te zeggen wat je echt vindt, want hier geloof ik gewoon geen ene moer van.”

“Als ze nou zou zeggen: ‘Jongens, ik ben weer begonnen met vloggen en ik zie gewoon dat het zó’n klein percentage is van wat het vroeger was… Ik baal er ontzettend van, ik had gewoon door moeten pakken, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk om het wel gewoon te doen. Als je kijkt kijk je en daar ben ik heel blij mee.’ Dát!”

Houdbaarheidsdatum

Juist die nepheid is de reden dat Anna niet meer scoort, aldus Yvonne. “Je hebt ergens bedacht van: ik moet wat toegankelijker zijn. En daardoor verzin je dat je heel onzeker bent, jezelf lelijk vindt. Het is allemaal fake! Je moet het menen. Mensen zijn echt gevoelswezens. Die kunnen supermakkelijk en snel voelen of iemand authentiek is.”

Anna is gewoon uit, aldus Yvonne. “Je bent het gewoon weer gaan doen om je geld waarschijnlijk op is. Het loopt allemaal niet echt met die make-up-campagnes, weet je. Er zit op een gegeven moment gewoon een houdbaarheidsdatum op. Je kan er niet op blijven teren als je niets relevants meer doet.”

‘Nog erger dan André!’

Yvonne, wier meest bekeken video van deze maand 175.000 views scoorde, moet hier wel de kanttekening bij plaatsen dat ze zich sowieso al enorm ergert aan Anna. “Heel veel mensen denken weleens bij mij van: heb jij echt zó’n hekel aan André Hazes? Nee, echt. Er is niemand die mij zo triggert als deze meid.”

“Ik hekel eigenlijk niemand. Ja, Sarasoel vind ik ook heel irritant, maar echt: deze meid staat wel echt bovenaan. Het is gewoon een next level fakeness waar ik niet bij kan. Ik heb zelden iemand gezien met zó weinig zelfreflectie.”

YouTube

De meedogenloze video van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Anna Nooshin doet heel blasé over haar ingestorte views. Oprecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen