André Hazes jr. terug op Instagram, liket post van Monique Westenberg

André Hazes jr. is na ruim een maand afwezigheid eindelijk weer actief op Instagram. Hij heeft vanochtend een post van zijn ex Monique Westenberg, de moeder van zijn kind, geliket.

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Tom Cornelissen

Nog niet eerder hield André Hazes jr. zó’n lange mediastop: al langer dan een maand laat hij vrijwel niets van zich horen. Hij keerde acht dagen geleden onder grote belangstelling terug in Nederland en zou het nog dezelfde avond uit hebben gemaakt met zijn vriendin Sarah van Soelen. Wil hij nu weer terug naar de moeder van zijn kind?

‘Welcome back!’

Monique Westenberg plaatste vanochtend een foto op Instagram van haar en hun zoontje. Deze post is geliket door André. Opvallend, vindt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer het. “André heeft de post geliket en dat is tevens de eerste keer in een aantal weken tijd dat hij weer actief is op Instagram. WELCOME BACK.”

Is André vandaag aanwezig bij het verjaardagsfeestje van zijn zoontje? Yvonne weet het niet zeker, al hoopt ze van wel. “Laten we het gezin even die quality time gunnen zodat kleine Dre’tje lekker kan genieten van zijn verjaardag! Hiep hiep hoera.”

Spullen opgehaald

Het is echt over en uit tussen André en Sarah, herhaalt Yvonne. “André Hazes heeft afgelopen weekend zijn spullen opgehaald bij het huis van Sarasoel.”

Draagt Sarah het kettinkje met André’s naam nog? “Of Sarasoel het diamanten naamkettinkje nog draagt is nog niet bekend, want de winkel waar zij werkt heeft afgelopen week alleen maar oude filmpjes geplaatst.”

‘Monique, doe het niet!’

De grote vraag is nu: keert André weer terug in de armen van Monique? Showbizzwatcher Farja Farvardin hoopt van niet, zegt hij op Radio 538. “Als Monique hem weer terugneemt, dan heeft ze echt geen zelfrespect meer. Ik mag hopen dat ze dat echt niet meer gaat doen.”

Hij denkt dat André het wel graag wil. “Ik vind het wel zo’n type die zegt: ‘Ik wil weer terug bij moedertje Monique, want daar ging alles goed.’ Ik hoop zo niet dat Monique dat gaat doen.”

‘Sarah straks niks meer’

Van Sarah zullen we binnenkort niets meer horen, verwacht Farja. “Zij is natuurlijk ook bang, want wat moet ze zonder André? Dan heeft ze ook geen carrière meer. Ze heeft nu inderdaad wat volgers gekregen, maar zij kan ook niets meer straks.”

André annuleerde eerder voor de rest van het jaar al zijn concerten.

Instagram

De door André gelikete post van Monique:

Alles over de Hazes-breuk

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Monique Westenberg een gebrek aan zelfrespect als ze André terugneemt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen