André Hazes jr. is terug, verschijnt op vrolijke verjaardagsfoto zoontje

André Hazes jr. lijkt voor te sorteren op een terugkeer in het publieke domein. Zijn ex-vriendin Monique Westenberg heeft een foto gepost waarop hij te zien is op de verjaardag van zijn zoontje.

André Hazes jr. © Instagram

Na een complete afwezigheid van meer dan een maand, waarin hij volgens Yvonne Coldeweijer twee vroegtijdig afgebroken afkicktrajecten heeft gevolgd, is André Hazes jr. nu ruim een week terug in Nederland. Gisteren was hij aanwezig op de verjaardag van zijn zoontje en zijn ex Monique Westenberg heeft daar nu een foto van geplaatst.

Skelteren met André

Vandaag, een dag na de verjaardag, plaatst Monique op Instagram een foto van André en hun zoon met daarbij de tekst: “Hij werd flink verwend, maar zijn mooiste kado kwam met special delivery!”

Vader André kwam aanrijden met een speciaal cadeau voor zijn zoontje: een skelter met op het kenteken de naam ‘André’. Ze zijn samen een stukje wezen rijden, is te zien op de foto die Monique online heeft geplaatst.

Yvonne vindt dat hij er goed uitziet. “Wow… grow up and glow up. Dat ziet er een stuk frisser uit dan het afgelopen jaar!”

Terug naar Monique?

Nu hij het uit heeft gemaakt met Sarah van Soelen is de grote vraag of André weer terugkeert in de armen van de vergevingsgezinde Monique.

Wat denkt Yvonne? “Ga nou niet als een fucking neuroot achter Monique aan! Chill the fuck down! Rustig! Monique, laat je niet gek maken. Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: misschien komen we weer bij elkaar. Ik kan het me voorstellen, maar ik zweer het: wij Nederlanders gaan dat helemaal niet trekken.”

Rustig aan

Yvonne denkt dat zowel André als Monique het de komende tijd even rustig aan moeten doen. “Gewoon even een paar maanden rustig aan. Geen liefde in jullie leven, gewoon de band opbouwen en Dreetje belangrijk maken. Lekker samen leuke dingen doen, ook met z’n drieën. Misschien nog niet in het begin, even rustig.”

“Maar ga nou niet meteen een charmeoffensief doen, André. Ga eerst aan jezelf werken. Ergens diep in mij zou ik het uiteindelijk wel fantastisch vinden als jullie weer bij elkaar zouden komen, maar dan enkel en alleen als André dit keer clean is, want ik heb het vermoeden dat dit in het verleden ook een issue is geweest voor Monique.”

Terug op Insta

Gisteren was André voor het eerst in ruim een maand tijd al actief op social media. Hij likete toen een foto op de Instagram-pagina van Monique.

Ondertussen is onduidelijk of Sarah nog steeds haar André-kettinkje draagt. Yvonne: “Of Sarasoel het diamanten naamkettinkje nog draagt is nog niet bekend, want de winkel waar zij werkt heeft afgelopen week alleen maar oude filmpjes geplaatst.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Monique Westenberg weer wil hokken met André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen