Ali B krijgt woeste oom op zijn dak: ‘Hele familie ziet jou liever dood’

Ali B zet kwaad bloed met zijn persoonlijke documentaireserie bij RTL. Er gaat momenteel een filmpje viral op social media, waarin de vermeende oom van de rapper he-le-maal losgaat.

Ali B en oom © Instagram

De 40-jarige Ali B is behoorlijk openhartig in zijn docuserie op Videoland, ook over zijn jeugd en familie. Zijn vader komt er niet goed van af. “Zijn vader heeft de gas aangezet in zijn woning toen ze heel klein waren”, zegt een jeugdvriend. En zijn moeder: “Gelukkig was de balkondeur open, de ramen waren open. Anders waren jullie dood geweest.”

Woeste oom

Het zijn behoorlijk pittige onthullingen die voorbijkomen in de Ali-docu. De rapper zegt ‘getekend’ te zijn door zijn opvoeding. “Tot een jaar voor ik doorbrak, met twee vingers in de lucht, had ik nog een zeer gewelddadige, turbulete, verslaafde tienertijd.”

Het beeld dat Ali neerzet van met name zijn vader valt niet goed bij de familie Bouali. Althans, dat blijkt uit een filmpje dat gisterenavond laat op TikTok is gezet en inmiddels al meer dan 60.000 keer bekeken is. In dit filmpje (zie onderstaand) komt de vermeende oom van Ali aan het woord en hij is woest.

De waarheid

De oom van Ali: “Ik wou even over Ali B praten. Ali heeft een documentaire gemaakt om zijn vader een slechte beeld te geven. In de film probeert hij de film Bouali te bekritiseren en vooral als het gaat om zijn vader, die hij zelf niet eens kent. Eigenlijk had ik Ali B eens over zijn moeder willen horen praten. Wie zij echt is en hoe ze hem écht heeft opgevoed.”

Die waarheid moet eens naar boven komen, zegt de oom. “Maar om zo over mijn broer te praten, Ali B, dat is een schánde. En dan noem je je een moslim? Hoe haal je het in je hoofd met zoveel geld en dan zo’n documentaire te maken vol leugens.”

‘Familie wil jou dood’

Ali heeft het echt verbruid bij zijn familie. “Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali van: ‘We zien hem op dit moment liever dood dan levend.’ Dus wij als familie Bouali ontkennen alles wat jij over ons familielid zegt. Het is onze broer. Jouw opa vervloekt je uit Marokko. Die vervloekt jou.”

De schade die Ali aanricht in de familie is ongelooflijk, aldus de oom. “Wat jouw opa heeft gezien met zijn leeftijd van boven de negentig jaar, Ali. Hij belt mij om de paar dagen om jou en als je eens wist wat op jouw hoofd staat, dat wil je niet weten. Jij staat als de vijand nummer één van de Bouali’s op dit moment.”

Over lijken

Het zit de oom heel hoog. “Je trapt echt letterlijk over lijken, zoals Boef het zegt. Jouw vader is doodgegaan en wat heb jij voor jouw vader gedaan? Wat heb je voor je vader gedaan? Je hebt niets voor je vader gedaan! En dan zit je over je vader te praten.”

“Er komt nog veel meer Ali, dit is alleen maar een begin, maar de waarheid zal naar boven komen en wij als familie zullen nog verdere stappen ondernemer, zodat je die vieze documentairefilm van jou aan de kant moet doen. Vuile egoïst dat je bent.”

Fragment

Het bewuste filmpje:

@tirelinarif

##boef ##boef072 ##hociema ##nederland ##belgie ##marokkaan

♬ origineel geluid – tirali n arif

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B laat zijn duistere kant zien in zijn Videoland-docu. Goed voor zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen