P.C.-pandje Connie Witteman te huur voor 8.500 euro (!) per maand

De aan Instagram verslaafde Connie Witteman heeft een deel van haar appartement in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat te huur gezet. De huursom bedraagt maar liefst 8.500 euro per maand.

Connie Witteman © Shownieuws

Woningnood of niet: Connie Witteman houdt in haar eentje 700 vierkante meter woonruimte bezet in Amsterdam-Zuid. Een deel daarvan – 155 vierkante meter – zet ze nu te huur, maar voor gewone gezinnetjes is het compleet onbereikbaar. De societyster vraagt namelijk een huursom van 8.500 euro. Dat is dan wel inclusief een parkeerplek.

Internationale allure

Het appartement van Connie wordt aangeboden via de luxemakelaar Sotheby’s. Het gaat om een knaloranje woning met ongelooflijk veel panterprint. Het moet dus wel je smaak zijn. Of beter: wansmaak. “De entree van het complex is voorzien van prachtig marmer beschikt deze entree over internationale allure.”

Connie mikt met haar appartementje, waarvoor een borgsom van 17.000 euro gevraagd wordt, op de rich and famous. Ze maakt hen wijs dat het gaat om een ‘goed beveiligd complex’. Zo goed beveiligd dat er in 2019 voor maar liefst 2,7 miljoen euro aan juwelen uit Connie’s woning werd geroofd.

Beeldschoon

Patty Brard prees het appartementje van Connie gisteren aan in Shownieuws. Het ons-kent-ons-gehalte was weer ontzettend hoog. “Ze woont op 700 vierkante meter, er komt geen eind aan. Ik was laatst koffie bij haar drinken en het is echt groot in haar eentje.”

Een gedeelte van het appartement werd altijd bewoond door Connie’s zoon Marvin. “Die is inmiddels verhuisd, dat heeft ze helemaal opgeknapt en beeldschoon gemaakt. Ze is dol op dat Hermès-oranje. Het ziet er beeldig uit. Het moet je smaak zijn, maar ik vind het beeldschoon.”

Geen geld

Het kost dus wel 8.500 euro per maand. Weekend-baas Bart Ettekoven cynisch: “Geen geld.”

Patty Brard verbaasd: “Nou ja, helemaal ingericht en alles, Amsterdam-Zuid aan het Vondelpark.”

Bart: “Ja, het is aan het Vondelpark, dus daar betaal je dat gewoon, maar het is natuurlijk ongelooflijk veel geld.”

Patty: “Maar je hebt wel Albert als buurman ook, hè?”

Ah, leuk, twee showbizznarcisten die elkaar door het trappenhuis sleuren. Alsof een knaloranje woning vol met panterprint nog niet erg genoeg is.

Lees ook

SBS 6 ontmaskert Connie als meedogenloze huisbaas (17 februari 2020)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman wil 8.500 euro vangen met een knaloranje appartementje vol panterprint. Smaakvol of smakeloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen