Nadia Moussaid krijgt veeg uit pan: ‘Nog slechter dan Talitha Muusse!’

Nadia Moussaid krijgt een behoorlijke veeg uit de pan van Angela de Jong. De gevreesde AD-criticus vindt dat de Op1-presentatrice het momenteel nog slechter doet dan Talitha Muusse.

Talitha Muusse en Nadia Moussaid © NPO

De kersverse Op1-presentatrice Nadia Moussaid krijgt behoorlijk wat kritiek op het feit dat ze haar gast Ruben Oppenheimer gisteren op de pijnbank heeft gelegd. De cartoonist heeft een spotprentje gemaakt over Sigrid Kaag en daarover moest hij zich gisteren uitgebreid verantwoorden tegenover Nadia.

Slechter dan Talitha

Schandalig, vindt ook Angela de Jong het. Ze stelt in het AD dat Nadia het niveau van een kleuter heeft. “Ze hakkelde en stotterde zich een weg door het interview, kon geen vraag normaal formuleren, luisterde niet en onderbrak de geïnterviewde nog vaker en hinderlijker dan haar voorganger Talitha Muusse deed.”

Nadia hing meer de gefrustreerde feminist dan een professionele journalist uit, meent Angela .”Als je je als kijker op een gegeven moment op de gedachte betrapt dat zelfs Khalid Kasem of Johnny de Mol dit gesprek beter zou doen, dan ben je als presentator écht totaal ongeschikt voor de plek waarop je zit.”

Angela prijst Splinter

Angela benadrukt fijntjes dat vakmanschap tegenwoordig sowieso geen voorwaarde meer is om de presentatie van de belangrijkste NPO-programma’s in handen te krijgen.

Gelukkig greep tafelgast Splinter Chabot in, aldus Angela. “Het was nota bene de jongste gast, Splinter Chabot, die de rest aan tafel moest wakker schudden dat het toch wel heel eng was wat er voor zijn ogen gebeurde.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen