Maxime Meiland zorgt voor walging met ongepaste Anne Frank-grap

Maxime Meiland zorgt voor walging bij kijkers van SBS 6 met een buitengewoon ongepaste grap over Anne Frank, het meisje dat op 15-jarige leeftijd is overleden in een concentratiekamp.

Maxime Meiland © SBS 6

Het lijkt wel alsof de Meilandjes de gekste capriolen uithalen om in het middelpunt van de belangstelling te blijven staan. Hoofdpersoon Martien Meiland lag afgelopen maandag al onder vuur omdat hij in de seizoensopener stomdronken deelnam aan het verkeer. En nu komt dochter Maxime Meiland met een grap over oorlogsslachtoffer Anne Frank.

Anne Frank-grap

Maxime vroeg gisteren in de tweede aflevering van het nieuwe Chateau Meiland-seizoen aan haar vriend waar hij zijn spelcomputer gaat plaatsen. “Nou is natuurlijk ook nog de vraag waar jij gaat gamen.”

Hij daarop: “In de woonkamer?”

Maxime: “Nee, dat gaat me echt te ver. Nee, dat ga ik niet doen. Misschien onder de trap? Als een soort Anne Frank daar?”

Verbijsterde reacties

Het zorgt voor verbijsterde reacties van SBS 6-kijkers. “Dat is toch niet normaal. Uit niemands mond maar zeker niet uit de mond van zo’n meeprofiterend schepsel”, twittert Marco.

Kimberley vindt het onwetend van Maxime. “Maxime mag meteen een paar geschiedenis lessen gaan volgen.”

Kennelijk weet Maxime niet dat Anne Frank schuilde achter een boekenkast in plaats van onder een trap. “Onder de trap zoals Anne Frank? Is ze in de war met Harry Potter?”, zegt Joli.

Steeds meer kritiek

Het valt op dat de Meilandjes steeds meer en vaker kritiek krijgen op sociale media. “De Meilandjes zijn verwoord tot een decadente familie. Strooien met geld. Huis te klein (Maxime) dan kopen we een nieuwe. We huren/kopen met zijn allen een kantoor. We gaan lekker naar Curaçao want we zijn moe (waarvan vraag ik me af)”, zegt Manoeska.

Vooral Maxime moet het ontgelden. Kijker Bianca: “Het begint inmiddels de ‘Me, Myself & I Show’ van Maxime Meiland te worden. Na tien minuten dat schelle stemmetje en dat zeurige toontje te hebben aangehoord, ben ik bij het eerste de beste reclameblok afgehaakt en m’n hond uit gaan laten.”

Tweet

Een van de boze tweets:

https://twitter.com/biancavdwerf/status/1433511493564252162

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Maxime Meiland de plank misslaat met haar Anne Frank-grapje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen