Linda de Mol raadt föhn van 400 euro aan: ‘Is het echt waard’

Linda de Mol spiegelt de lezeressen van haar tijdschrift consequent een lifestyle voor die de meesten zich helemaal niet kunnen veroorloven. Ditmaal oreert ze over haar föhn van 400 euro.

Linda de Mol © Talpa

Het luxemerk Dyson verkoopt een föhn die maar liefst 400 euro kost, maar volgens Linda de Mol moet iedereen die gaan halen. Ze prijst het apparaat aan bij haar lezers in de nieuwste editie van de LINDA.loves. Volgens de SBS 6-ster is de haardroger het bedrag ‘echt waard’.

Föhn van 400 euro

Een gemiddelde föhn kost een paar tientjes. Wat rechtvaardigt het bedrag van 400 euro? “Hij maakt zo weinig herrie dat je’s ochtends je haar kunt droogblazen zonder je geliefde wakker te maken.”

Ah, dat is handig in het kasteel van Linda, waar je eerst een ochtendmarathon moet lopen om überhaupt bij de badkamer te geraken.

Voor de meeste lezeressen van Linda is 400 euro voor een föhn een rib uit het lijft en dat weet ze zelf ook wel. Waarom ze hem toch aanprijst? Nou, niet geheel toevallig staat er een paar pagina’s verderop een paginagrote advertentie van de föhn. Tot zover haar ‘belangeloze’ tip.

Overhemd van 300 euro

Linda loopt graag te pochen met de dure producten die ze koopt, want het volgende wat ze aanprijst is een overhemd van 300 euro. Daar betalen veel gezinnen de maandelijkse kosten van de gezinsauto van.

De tv-koningin: “Ik zeg het maar meteen: de overhemden van Rika Studio’s zijn hartstikke prijzig, maar zie het als een investering waar je nog jaren plezier van hebt. Geweldige kwaliteit, perfect gesneden. Ik heb een lichtroze maar ze hebben ook de mooiste andere kleuren.”

Collageen

Tot slot raadt Linda haar lezeressen ook nog aan om voor 40 euro per maand aan de collageendrankjes te gaan. “Ik was aanvankelijk een beetje cynisch: helpt collageenpoeder echt je huid te verstevigen? Jazeker, ik ben om. Inmiddels zit de halve redactie aan de collageen dankzij mijn enthousiaste verhalen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda de Mol oreert over haar föhn van 400 euro. Interessant?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen