John de Mol blij met Jachtseizoen: ‘Reclameblokken rap uitverkocht’

Het is een spannende avond voor SBS 6, want dan vindt de aftrap plaats van de zeer prestigieuze titels Het Jachtseizoen en The Wheel. “John de Mol heeft alle reclameblokken uitverkocht.”

Het Jachtseizoen © Quinn Broers

Voor beide programma’s is het belangrijk dat er goed gescoord wordt: de Stuk TV-mannen achter Het Jachtseizoen maken hun televisiedebuut, terwijl The Wheel-presentator Rob Kemps voor het eerst een spelshow presenteert. Is SBS 6 opgewassen tegen Matthijs Gaat Door en Oh Wat Een Jaar?

Wordt het een succes?

Stuk TV-ster Stefan Jurriens heeft geen flauw idee hoeveel mensen er gaan kijken naar Het Jachtseizoen. “We doen dit al bijna tien jaar, dus we mogen denk ik best concluderen dat we goede programmamakers zijn. Talpa geeft ons alle vrijheid om te maken wat we willen. Of het ook echt een succes wordt, weet ik niet”, zegt hij in Veronica Superguide.

“Ik hoop het natuurlijk wel. Geen idee of mensen de moeite gaan doen om de tv af te stoffen en aan te zetten. Het is gewoon afwachten. Ik maak me niet druk om de kijkcijfers. Als het niet werkt, hebben we het in elk geval geprobeerd. Het is wel een enorme eer dat wij op de zaterdagavond zendtijd krijgen. Ik snap ook niet hoe dit nou kan.”

‘John blij met ons’

De mannen van Het Jachtseizoen zijn terechtgekomen op zaterdagavond prime time. “Waar is het misgegaan? F*cking bizar eigenlijk. Het is een droom die uitkomt”, zegt Stefan.

En collega Thomas van der Vlugt: “Ik hoorde dat John de Mol heel blij met ons is. De reclameblokken waren in no time uitverkocht. We hebben goede sponsors, dus er wordt lekker geld verdiend. Ik denk dat hij alvast kan tekenen voor seizoen 2. We spelen nu gewoon in de Champions League van de tv-wereld, dat is enorm kicken.”

Trots dingetje

Giel de Winter: “John de Mol bemoeit zich niet heel erg met waar we online mee bezig zijn. Voor het tv-programma hebben we wel met hem gesproken. Wat me opviel, is dat hij heel goed naar details kijkt. Primetime klinkt trouwens best zwaar. Is dat niet meer een trots dingetje geworden?”

Het Jachtseizoen is om 20.30 uur te zien op SBS 6, The Wheel volgt om 21.25 uur.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen