Henny Huisman afgewimpeld door Khalid & Sophie: ‘Zo raar’

Henny Huisman zou morgenavond eigenlijk te gast zijn in de talkshow Khalid & Sophie om over zeventig jaar televisie te praten, maar is op het laatste moment afgewimpeld. “Zo raar.”

Henny Huisman © VPRO

Zo’n beetje ieder tv-programma staat er de laatste tijd bij stil: de zeventigste verjaardag van het medium televisie. Veel media komen ook bij Henny Huisman uit, omdat hij al enorm lang meedraait in de televisiewereld. Geruime tijd geleden is hij al benaderd door Khalid & Sophie om een thema-uitzending bij te wonen.

Trekken aan Henny

Het is heel raar gelopen, vertelt Henny op Radio Veronica. “Ik was uitgenodigd bij de VARA bij Khalid & Sophie, ook over zeventig jaar televisie. Degene die er over ging zei: ‘Ja, moeilijk en dit en dat.’ Op een gegeven moment belde ook Boulevard van: ‘Ja, we willen er graag een gesprek over, want 70 jaar televisie… Daar heb jij de helft van meegemaakt.’”

Henny wist uiteindelijk niet wat hij moest doen: verdergaan met Khalid & Sophie of ja zeggen tegen RTL Boulevard. “Toen heb ik gezegd: ‘Ja, luister, wat willen jullie dan?’ Toen zei het meisje die voor de VARA werkte: ‘Nou, ik zou gewoon voor RTL Boulevard kiezen hoor.’”

‘Zo raar!’

Dat de medewerkster van Khalid & Sophie Henny aanraadt om toch maar naar de concurrent te gaan, geeft hem geen prettig gevoel. ” Ik vind het zo raar. Ze hadden denk ik een maand geleden al gebeld erover. Ik zei: ‘Nou, hartstikke leuk.’ Ik mocht ook fragmenten meenemen van wat ik leuk vond, voornamelijk van mezelf.”

Kennelijk vinden ze hem niet meer interessant, jammert Henny. “Vorige week kwam dat ineens, toen zeiden ze ineens van: ‘Kies lekker voor Boulevard.’ Een maand geleden dachten ze er heel positief over en sinds die 1 oktober dichterbij kwam niet meer…”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen