Eva Jinek tegen Diederik Gommers: ‘Waarom zit jij weer in talkshows?’

Eva Jinek heeft haar gast Diederik Gommers gisteren aangesproken op het feit dat hij tóch weer in talkshows zit. Hij had aan het begin van de zomer immers beloofd om van de buis te verdwijnen.

Diederik Gommers en Eva Jinek © RTL

Het begint veel mensen echt de keel uit te hangen: al die coronagezichten die avond aan avond in talkshowstudio’s rondhangen om de noodklok te luiden. Gisteren kwam Diederik Gommers weer aanzetten bij Eva Jinek. Maar hoe zit het nou met zijn belofte om afscheid te nemen van televisie?

Aandachtverslaafd

Aan het begin van de zomer gaf Diederik nog aan niet meer in talkshows te willen verschijnen: “Ik heb mijn vrouw gevraagd: ‘Zorg ervoor dat ik niet toch ergens weer ja op zeg’. Ze vindt dat ik te makkelijk ja zeg, dus daarop heb ik gezegd: nou, dan moet je me helpen.”

Nou, dat heeft Diederik niet lang volgehouden. In een mum van tijd zat hij alweer aan de talkshowtafels van Op1 en Humberto. Daarop kon Het Parool maar één conclusie trekken: Diederik is een beetje aandachtverslaafd geworden. “Gommers staat kennelijk niet voor zichzelf in. Als een talkshowredactie belt, heeft hij geen verweer.”

Eva tegen Diederik

Eva sprak Diederik er gisteren op aan. “Diederik Gommers, welkom. Je bent net twee weken op vakantie geweest in Frankrijk. Is het jou gelukt om ergens in die twee weken te vergeten dat corona bestaat?”

Diederik: “Ehh, niet helemaal, maar ik heb wel gemerkt dat ik toch wel een beetje afstand genomen had. De afgelopen twee dagen dat ik weer terug ben heb ik voor het eerst weer eens slecht geslapen. Dat ik dacht van: hoe gaan we nu met elkaar verder?”

‘Waar is je vrouw?’

Eva vervolgens: “Ik dacht dat ik jou nooit meer aan een talkshowtafel zou zien zitten. Wat is er gebeurd, Diederik? Waar is jouw vrouw die zou ingrijpen?”

Diederik: “Nou ja, nee, absoluut. Natuurlijk hebben we al die dingen gehad, maar ik heb wel zoiets van: jongens, ik blijf doorgaan tot we klaar zijn met dat Covid. Zolang ik nog een rol kan spelen in de verduidelijking, kom ik hier.”

Eva: “En daarna, als het echt voorbij is, dan moeten we je met iets heel anders verleiden.”

Diederik: “Misschien is dit dan…”

Eva: “Jouw laatste optreden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u genoeg van de talkshowoptredens van Diederik Gommers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen