Connie Witteman tergt kleindochter: tegen zin in op Instagram

Connie Witteman begint zich steeds meer te verliezen in haar Instagram-verslaving. Zelfs haar eigen kleindochter heeft er nu last van: die is dit weekend tegen haar zin in gefilmd door oma.

Connie Witteman © Instagram

Het lijkt wel alsof het hele leven van Connie Witteman inmiddels om Instagram draait. Van vroeg tot laat gooit ze alles wat ze doet op internet. Nadat ze het zaterdagavond laat had gemaakt op de verjaardag van Martien Meiland, werd ze zondagochtend verwacht bij de eerste paardrijwedstrijd van haar kleindochter Soraya.

‘Geweldige’ oma

Helaas voor Soraya gebruikt oma privéaangelegenheden nu echter ook al voor de beeldvorming. Het lijkt voor Connie namelijk belangrijker om aan haar Instagram-volgers te laten zien dat ze de geweldige oma uithangt dan dat ze er daadwerkelijk is voor haar kleindochter.

Het begint al in de auto: “Ze zei: ‘Mimi, je moet echt komen hoor!’ Naar de andere kant van het land… Ik zei: ‘Tuurlijk kom ik!’ Nou, vannacht waren we natuurlijk pas om 4.00 uur ofzo thuis en om 6.00 uur moest ik er natuurlijk uit om nog even te sporten, dus vandaar dat ik mijn zonnebril op heb.”

Hand voor gezicht

Eenmaal aangekomen ‘op het platteland’ stopt Connie niet meer met filmen. Van het parkeren tot het uitstappen tot het naar haar kleindochter toe lopen: alles wordt van minuut tot minuut vastgelegd. Als ze op een gegeven moment bij dochter Constanza en kleindochter Soraya aankomt, maakt Soraya héél duidelijk dat ze niet gefilmd wil worden.

Soraya slaat namelijk direct een hand voor haar gezicht. Een nogal duidelijk teken dat Soraya dit een privémoment vindt en ze niet gebruikt wil worden om Connie’s 87.000 Instagram-volgers te voeren.

Gemene opmerking

Connie heeft echter lak aan Soraya en blijft doorfilmen. Tegen Constanza maakt ze vervolgens een gemene opmerking: “Oh kijk eens even, hé! Mama is ook even je haar even helemaal aan het doen. Heb je je eigen haar niet gedaan? Hahahaha. Nee, hè? Als je kind er maar goed uitziet.”

Vervolgens klimt Soraya op het paard. Ze heeft dan nog geen woord gezegd tegen haar continu filmende oma. “Ja, nou, daar gaat ze hoor. Hooo. Ben je zenuwachtig? Soraya?”

Kont

Tja, Soraya antwoordt niet. Logisch ook als je oma je zo gebruikt voor Instagram-doeleinden. Connie geprikkeld: “Nee, ik krijg amper een woord van je… Lekker een tijd in de auto gezeten en nou draait ze d’r kont naar me toe. Hallo! Hahahaha.”

Wat is dit voor raar bullygedrag? Het zal je oma maar wezen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Connie Witteman betrekt haar kleindochter ongevraagd bij haar Insta-verslaving. Kies of onkies?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen