Angela de Jong walgt van arrogante Mocro Maffia-ster Achmed Akkabi

Angela de Jong ergert zich suf aan de arrogante houding van Achmed Akkabi, die met zijn serie Mocro Maffia kans maakt op een Gouden Televizier-Ring. Ze denkt dan ook dat hij niet gaat winnen.

Angela de Jong en Achmed Akkabi © NPO, RTL

Mocro Maffia maakt samen met De Kinderen van Ruinerwold en Een Huis Vol kans op de Gouden Televizier-Ring voor beste tv-programma van het jaar, maar Angela de Jong schat de kansen klein in vanwege de behoorlijk arrogante cast. De kijker moet op de avond van het Televizier-gala gaan stemmen en de gunfactor speelt dan een grote rol.

Arrogante Akkabi

Wat moet Achmed Akkabi doen als hij serieus kans wil maken op de prijs? “Een andere houding aanmeten dan zijn ‘ik weet hoe geweldig ik ben, deze nominatie doet me niks’-pose van gisteravond bij Jinek. Ietsje minder Luizenmoeder, een beetje meer Beau van Erven Dorens, zou ik zeggen. Daar is de stemmende Televizier-kijker namelijk gek op.”

Achmed reageerde gisteren al vrij blasé toen hij werd verrast door RTL Boulevard en ’s avonds bij Jinek zat hij er nog precies hetzelfde bij. En dat kan hem volgens Angela wel eens duur komen te staan.

Luizenmoeder-debacle

Angela wijst op het Televizier-gala van 2018, toen De Luizenmoeder de gedoodverfde winnaar was. “Hoofdrolspelers Ilse Warringa, Diederik Ebbinge en Jennifer Hoffman (…) hingen ze zo blasé in hun stoelen (…) dat het strontvervelend was om naar te kijken. Beau daarentegen gedroeg zich bescheiden, bijna nederig en ging er prompt met de Ring van door.”

Ook nu gun je het de andere genomineerden meer, aldus Angela in haar populaire AD-column. “Meer dan dat ik mijn telefoon pak voor een ‘ik weet dat ik geweldig ben, die nominatie doet me niks’-pose van een acteur. Dat heeft alles te maken met een voorkeur voor echte mensen en dito emoties.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen