Albert Verlinde vindt Khalid Kasem een leugenaar: ‘Een doodzonde’

Albert Verlinde is nu al afgeknapt op NPO 1’s nieuwe talkshowhost Khalid Kasem. Hij vindt de presentator van Khalid & Sophie een ongelooflijke leugenaar. “Dit is echt een doodzonde.”

Albert Verlinde en Khalid Kasem © SBS 6, BNNVARA

Khalid Kasem maakte dinsdagavond zijn debuut als presentator van Khalid & Sophie en als tv-presentator in het algemeen. Hij had voor zijn eerste uitzending zijn zakenpartner Royce de Vries gestrikt, de zoon van Peter R. de Vries. Daar is behoorlijk wat kritiek op gekomen, omdat men dat niet journalistiek vindt.

Jokkebrokken

Shownieuws-ster Albert Verlinde is ook niet onder de indruk, vertelt hij in de showrubriek op SBS 6. “Het is nog niet wat iedereen ervan had gehoopt. De recensies zijn heel slecht. Het is echt gruwelijk.”

Wat Albert vooral stoort is dat Khalid een leugenaar is. “Ik vind het ook echt een doodzonde dat je als Khalid zit te jokkebrokken in je eerste uitzending. Je kondigt keihard aan dat Royce de Vries zijn eerste interview zou geven over het overlijden van zijn vader, terwijl die een halfuur daarvoor bij Boulevard te zien was geweest.”

Onbetrouwbaar

Je moet niet zeggen dat je de eerste bent als je dat niet bent, vindt Albert. “Dan zet je jezelf niet als een heel betrouwbare presentator neer. Hij had beschermd moeten worden door het team om hem heen. Ik denk dat het team zelf gezegd heeft: ‘Tease het maar, roep het maar.'”

Heel onhandig, aldus Albert. “Ik zou zeggen: even een lesje nederigheid, voorzichtig bouwen aan die vooravond en ik zou Renze Klamer en Fidan Ekiz nog maar even op de loonlijst bij BNNVARA houden. Wie weet hebben we ze binnen twee maanden weer nodig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen