René le Blanc: ‘Samen met André Hazes jr. meest gebashte BN’er’

René le Blanc heeft het idee dat hij samen met André Hazes jr. de meest gebashte BN’er is. Hij ziet dat artikelen over hen altijd veel reacties uitlokken op de Facebookpagina van Shownieuws.

René le Blanc © SLAM

Impopulaire BN’ers als Gordon en René le Blanc ergeren zich al tijden aan de Facebookpagina’s van RTL Boulevard en Shownieuws, omdat de mensen daar flink losgaan op de sterren van ons land. Gordon heeft Boulevard daarvoor al eens gewaarschuwd en René heeft zijn beklag al eens gedaan tegen Shownieuws.

René en André

Nog altijd merkt René dat hij helemaal wordt ondergekotst op de socialspagina van Shownieuws. “Er staan dingen die niet waar zijn en dan wordt dat op een gegeven moment ook nog uit zijn verband getrokken door alles eromheen. Dan zit ik wel eens thuis dat ik denk: g#dverdomme, het klopt niet wat hier staat! Maar mensen gaan wel reageren”, zegt hij in Statements.

René ziet dat men op social media vooral losgaat op hem en André Hazes jr. “Ik bedoel: ik zie van mij wel eens iets staan op Shownieuws. Ik heb tegenwoordig met André samen de meeste opmerkingen. Het gaat soms wel eens tot 800 of 900 opmerkingen. Vaak wel dezelfde mensen, maar dan gaat het er hier in en daar weer uit.”

Kritiek

Kan René wel tegen kritiek? “Ik kan zeker tegen kritiek, maar dan moet het wel terecht zijn. Als er lulverhalen de wereld in komen door de media enzo, dan kan ik daar slecht tegen. Dan kan ik thuis wel eens tekeergaan. Ik ben thuis wel eens in staat om mijn telefoon te pakken en te zeggen: ‘Waar halen jullie dit vandaan?'”

Tot slot: zou hij mee willen doen aan het Songfestival? “Ik zou er niet aan mee willen doen. Ik heb natuurlijk best wel veel bereikt in de laatste negen maanden. Ik heb nu zoiets van: ik wil zien of ik op eigen kracht, buiten een tv-programma om, verder kan gaan.”

Fragment

Het interview met René:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen