Bilal Wahib weer onder vuur: ‘Hij heeft iemand in elkaar geslagen’

Bilal Wahib stuitert van de ene mediarel naar de andere mediarel. Nadat hij een halfjaar op het strafbankje heeft gezeten voor ongepast gedrag bij een minderjarige, ligt hij nu wéér onder vuur.

Bilal Wahib © Shownieuws

Showbizzkenner FawryNotSawry, die een groot fan is van Bilal Wahib, heeft van meerdere bronnen gehoord dat de rapper zijn frustraties er zaterdagavond even lekker heeft uit geknokt in Amsterdam. Hij plaatste het gerucht de volgende ochtend op Instagram, maar kreeg daar heel erg veel kritiek op.

In elkaar geslagen

Fawry kreeg op Instagram de volgende tip: “Een jongen schijnt door Bilal in elkaar te zijn geslagen op de trambaan voor de MOMO’s. Daar stonden ze op de taxi te wachten. Aanleiding weet ik niet.”

Even later verwijderde Fawry het gerucht weer, maar daarna herplaatste hij deze. “Ik heb van meerdere mensen gehoord dat dit waar is. Ik kreeg heel veel negatieve reacties op deze post en daarom had ik deze verwijderd. Maar dit is ook een onderdeel van mijn werk, als een roddel bevestigd is door meerdere mensen moet ik het plaatsen ook al is het niet altijd even leuk!”

Team-Bilal

Fawry heeft zijn verhaal gisteren ook gedaan voor de camera van Shownieuws: “Ik kreeg vandaag een DM dat hij iemand in elkaar heeft geslagen in Amsterdam, terwijl hij uitging. Ik wist niet zo goed of ik het moest delen of niet, want ik ben wel heel erg team-Bilal, maar het zijn roddels, dus ik moest het uiteindelijk wel gewoon delen.”

“We hebben het natuurlijk bij meerdere mensen gecheckt en die bevestigen ook hetzelfde verhaal. Ja, wat er verder gaat gebeuren: geen idee. Maar het is wel echt zonde, want ik gun het die jongen heel erg.”

Bronnen

Fawry: “We kunnen het niet bevestigen, want we zijn er zelf niet bij geweest.”

Zijn collega René Watzema: “Maar er is wel gewoon van meerdere bronnen vernomen dat er gewoon het een en ander is gebeurd op straat.”

‘Hij was er niet’

Rapper Billy Dans was wél betrokken bij het opstootje, maar ontkent bij Shownieuws dat Bilal er ook was. “Volgens Billy zou daar wat geduwd en getrokken zijn en is het meningsverschil, zoals hij het noemt, uiteindelijk uitgesproken.”

Bilal was daar volgens hem absoluut niet bij. “De acteur zou tien minuten daarvoor al in een taxi zijn gestapt. Billy zegt dat Bilal juist niet bij dit soort situaties betrokken wil raken en dat hij het dus heel vervelend vindt dat hij er nu in meegesleept wordt.”

‘Mijd nachtleven!’

Wat is het advies van showbizzkenner Yvonne Coldeweijer? “Als ik zijn manager was zou ik hem adviseren zich niet in het nachtleven te bevinden de komende maanden en dit soort opstootjes COMPLEET uit de weg te gaan. Ga zuinig om met je tweede kans!”

“Focus op je carrière en muziek en ga lekker uit eten met je wifey – geen alcohol. Omg ik ben echt streng maar zijn imago hangt aan een zijden draadje! Don’t take it for granted man.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen