Splinter Chabot overleeft tv-debuut: tweejarig contract bij AvroTros

Splinter Chabot heeft zijn eerste stappen in de tv-wereld definitief overleefd. De zoon van Bart Chabot tekent nu namelijk een tweejarig contract bij de grote publieke omroep AvroTros.

Splinter Chabot © Ruud Baan

De komende twee jaar zal Splinter Chabot te zien zijn in verschillende programma’s van de omroep. Het eerste project is de tv-special ‘Lieve SPLNTR!’ over het evenement Pride 2021. “En het succesvolle eerste seizoen van de talkshow SPLNTR! krijgt in het najaar een vervolg”, aldus een woordvoerder van de omroep.

Ontzettend trots

Bart Barnas, mediadirecteur van AvroTros, is verheugd. “We zijn ontzettend trots dat we Splinter voor twee jaar aan ons binden. Er liggen mooie programma’s voor hem klaar, zoals het vervolg van het eerste seizoen SPLNTR!. Samen met Splinter gaan we kijken hoe we zijn zijn talent en creativiteit de ruimte kunnen geven in onze programmering.”

Splinter zelf zegt: “Uiteraard vind ik het een gigantische eer iets meer onderdeel te worden van de AVROTROS-familie. Een familie waar ik me thuis voel, een familie die met energie en ambitie naar plannen kijkt en dus ook een familie waarmee we prachtige programma’s gaan proberen te maken. Zin in de toekomst!”

Lieve SPLNTR!

Na het ‘succes van het eerste seizoen’ komt SPLNTR! op 7 augustus terug met een speciale Pride-uitzending. In de special Lieve SPLNTR! bespreekt Splinter Chabot met humor de dilemma’s van kijkers en beantwoordt hij hun vragen. Hierbij wordt Splinter geholpen door gasten zoals Jessie Maya en Jamai Loman.

Het programma is op 7 augustus om 22.05 uur te zien op NPO 3.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen