Rachel Hazes tot de orde geroepen: ‘Hoe lang ga je dit nog uitmelken?’

Rachel Hazes wordt tot de orde geroepen door FawryNotSawry, de showbizzkenner van Rumag TV. Hij vraagt zich af wanneer de kettingrokende weduwe eens stopt met het uitmelken van de Hazes-hype.

FawryNotSawry en Rachel Hazes © YouTube, NPO

Sommige mensen vinden het heerlijk om in het middelpunt van de belangstelling te staan en Rachel Hazes is daar een van. Als ze een week niet op televisie is geweest, krijgt ze de kriebels en komt ze weer met iets anders geks op de proppen. Van een boek tot een soap en van een theekraampje tot een hele serie Hazes-merchandise bij de Lidl.

Uitmelken

FawryNotSawry wordt er net als de rest van Nederland echt een beetje moe van. “Rachel, wijffie… Hoe ga ik dit genuanceerd brengen? Op een gegeven moment is het wel klaar met een realityserie, een boek, een theekrans, een bubbelthee, nog een liedje. Wat ga je nog meer doen om dit hele ding uit te melken?”

Het is echt tenenkrommend, vindt hij. “Ja, fantastisch hoor, want ik geniet ervan, maar op een gegeven moment is het toch wel een beetje klaar? Dan komt er weer een liedje: Een Beetje Geliefd. Nou, ik werd er vertieft van, laat me dat vooropstellen. Die man is legendarisch, maar kom op hé!”

Wc-papier

Het gaat alleen maar gekker worden met deze vrouw, voorspelt Fawry. “Het is ook zo’n type die wc-papier met zijn gezicht erop gaat uitbrengen, van: joh, laten we hem nog een keer gaan herdenken.”

“Met alle respect, want die man heeft geschiedenis geschreven en er zal nooit een volkszanger zijn als André Hazes, maar pffff… Nogmaals: ik ben er hartstikke blij mee, mij hoor je niet klagen, maar Rachel…”

Sarah

Waarom is hij er hartstikke blij mee? “Laat ik één ding vooropstellen: de Hazes-familie is de reden dat ik werk heb en mijn brood kan verdienen, want god, god, god: elke weekend is er wel weer iets aan de hand. Of ze het nou wel willen of niet.”

Fawry is niet de enige die hiervan geniet, benadrukt hij. “Sarah (van Soelen, red.) vindt het natuurlijk fantástisch, die wilde dit altijd al. Het is haar ook gegund. Als je iets wil, moet je er ook voor gaan in het leven”, zegt hij cynisch.

Alberta

Eerder sprak ook Yvonne Coldeweijer, dé grote ster op het gebied van online showbizzcommentaar, zich al uit over Rachel. “Probeer gewoon wat minder te graaien”, sneerde ze.

Lees ook: Alberta Verlinde sloopt Rachel Hazes: ‘Graai eens wat minder!’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van mensen die de Hazes-spulletjes in de Lidl kopen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen