Lil’ Kleine vertoont asociaal rijgedrag op weg naar André Hazes jr.

Lil’ Kleine heeft zich gisteren, op weg naar zijn goede vriend André Hazes jr., zeer asociaal gedragen op de autoweg. Daarbij bracht hij niet alleen zichzelf, maar ook andere weggebruikers in gevaar.

Lil' Kleine en André Hazes jr. © Instagram

Het was gisteren prima terrasweer en daarom dook Lil’ Kleine zijn peperdure Range Rover in om even wat te gaan drinken met André Hazes jr.. De heren, die inmiddels kunnen kwartetten met imagoproblemen, hingen bij elkaar om de nek voor een fotootje op Instagram. Op de tafel voor hen hadden ze het verslavende middel snus liggen.

Asociaal rijgedrag

Lil’ Kleine heeft zijn autorit op weg naar André gefilmd (zie onderstaand) en daaruit blijkt dat hij buitengewoon asociaal weggedrag heeft vertoond. Niet alleen reed hij 123 kilometer per uur op een weg waar hij slechts 100 mag rijden, maar ook duwde hij een medeweggebruiker, die zich wél aan de snelheid hield, zo ongeveer van zijn rijstrook af.

Op een gegeven moment nadert Lil’ Kleine de auto wel héél snel. Op het laatste moment zijn beide auto’s slechts enkele meters van elkaar verwijderd, een behoorlijk gevaarlijke situatie dus. Om nog maar te zwijgen over het filmen van zijn autorit, waardoor Lil’ Kleine zijn Range Rover slechts met één hand bestuurde.

Dumb & Dumber

Het valt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vooral op welk liedje Lil’ Kleine draait in de auto. “Hij zet heel lowkey expres het intro van ‘Maneater’ op van Hall & Oates.. Weer een secret message?”, zegt ze, wijzend op het feit dat zijn (ex-)vriendin Jaimie Vaes zich momenteel uitstekend vermaakt op Ibiza.

FawryNotSawry, de showkenner van Rumag, giert vooral om de gezamenlijke foto van André en Lil’ Kleine. “De meest besproken ‘mannen’ van dit moment bij elkaar

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u inmiddels ook het idee dat André Hazes jr. en Lil' Kleine dezelfde incompetente pr-manager hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen