Gaby Blaaser verbijstert Ruben Nicolai: ‘Beste meisje van de klas?!’

Gaby Blaaser zorgde gisteren voor verbazing bij Ruben Nicolai in de seizoensopener van de quiz Ik Weet Er Alles Van, de zomerse vervanger van GTST. Ze werd namelijk de ‘spotspeler’ van de avond.

Ruben Nicolai en Gaby Blaaser © RTL

Ik Weet Er Alles Van is terug voor een nieuw seizoen. Het programma trapt af met een week vol BN’ers als kandidaten. “En alleen deze week, dat is een plechtige belofte”, merkte presentator Ruben Nicolai bij aanvang op. De kijkcijfers zijn direct goed: er keken gisteren 893.000 mensen (19 procent marktaandeel) naar de seizoensopener.

Gaby verbaasd

De BN’ers die deze week met elkaar strijden zijn Klaasje Meijer, Edson da Graça, Erik van Looy, René le Blanc, Monique Smit en Gaby Blaaser. Die laatste, influencer Gaby, verraste vriend en vijand door in de eerste ronde geen enkele fout te maken. Ze werd daardoor ‘spotspeler’, de speler die de hele aflevering naast Ruben mag staan.

Ruben wist niet wat hij meemaakte. Gaby, die de ex is van Jim Bakkum, staat immers niet bepaald bekend om haar intelligentie. “Wat gebeurt hier?! Een foutloze eerste ronde. Je bent zelf ook helemaal verbaasd”, merkte hij op. Zij vervolgens: “Ja, eigenlijk wel.”

Mariëlle Tweebeeke?

Al snel bleek dat de algemene kennis van Gaby toch niet helemaal op peil is. Zo wist ze de bekende NPO-presentatoren Mariëlle Tweebeeke en Fons de Poel niet te herkennen op een foto en herkende ze ook het zelfportret van Rembrandt van Rijn niet.

Ik Weet Er Alles Van is dagelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Instagram

De immer stijlvolle Gaby Blaaser:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen