Flinke domper voor André Hazes jr, concert valt volledig in het water

Het zit André Hazes jr. niet mee. Of hij nog niet genoeg geplaagd wordt door zijn enorme imagocrisis, krijgt hij nu ook nog eens de weergoden over zich heen. Zijn concert viel gisteren flink in het water.

André Hazes jr. © Instagram

André Hazes jr. kan na een zeer lange coronapauze eindelijk weer optreden. De volkszanger gaf gisteren in Amsterdam zijn tweede concert, namelijk bij De Amsterdamse Zomer. Dit is de intieme concertserie die georganiseerd wordt door Nicolette van Dam en Bas Smit. Het is ook een behoorlijk incrowd-feestje: het publiek zit vaak vol met BN’ers.

Parapluconcert

Ook bij het concert van André zaten er weer meerdere BN’ers in het publiek, waaronder zijn vrienden van Shownieuws. Anouk Smulders en Dyantha Brooks gingen behoorlijk los op het feestje. Maar ook onder andere Kelly Weekers, Danny Froger en Won Yip waren van de partij. Helaas werd dit BN’er-feestje op een gegeven moment bruut verstoord.

Plotseling viel het concert van André eventjes vollédig in het water: het publiek zat noodgedwongen met allemaal paraplu’s in het Olympisch Stadion. Behoorlijk zuur als je een paar honderd euro hebt uitgegeven voor wat kaartjes. “We begonnen met een spatje regen, maar dat mocht de pret niet drukken”, aldus De Amsterdamse Zomer.

Heerlijke avond

Ook voor André mocht het de pret niet drukken. Hij kon zijn opgekropte energie behoorlijk kwijt op het podium, waar hij op een gegeven moment ook van af sprong om met het publiek te feesten. “Bedankt voor een heerlijke avond Amsterdam!”, liet hij vannacht weten op Instagram.

Ook De Amsterdamse Zomer kijkt met tevreden gevoelens terug op het optreden. “Lieve André, wat hebben we van je genoten! We zien je in het weekend van 31 juli weer.”

Fotoserie

Een aantal foto’s van het concert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Shownieuws host mee op een intiem concert van André Hazes jr. Kunnen zij hem nog geloofwaardig becommentariëren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen