Coen en Sander verlengen contract Radio 538 met twee jaar

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben hun contract bij Radio 538 met twee jaar verlengd. Ze blijven ook de komende jaren een programma presenteren tijdens de middagspits, van 16 tot 19 uur.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga © Radio 538

Sander Lantinga vindt het ontzettend leuk dat ze aan boord blijven bij Radio 538. “We werken nu al zes jaar met heel veel plezier bij de mooiste zender van Nederland!”, zegt hij. Coen Swijnenberg vult aan: “En we zijn vereerd om nog meer tijd met de 538-luisteraars door te kunnen brengen.”

Coco blij

Ook radiodirecteur Coco Hermans is blij met de verlenging. “Het langst zittende radioduo van Nederland zit nóg twee jaar bij 538, daar ben ik enorm trots op! Van een locatie-uitzending vanuit een luchtballon, tot rijdend uitzending maken vanuit de EK-tourbus.”

Ze vervolgt: “En van een jaarlijkse Faamnaam-verkiezing tot een zoektocht naar de grappigste straatnaam van ons land; Coen en Sander maken onderscheidende radio en weten er elke dag weer een feestje van te maken voor de luisteraar. Ook tijdens de coronacrisis waren ze maatjes voor luisteraars die vanuit huis werkten.”

Bucketlist

Coco verheugt zich op de komende jaren middagradio op Radio 538. “Ik kijk nu al uit naar wat hun volgende bucketlist-uitzending gaat worden.”

Eerder dit jaar voorspelde radionar Patrick Kicken nog dat het contract van Coen en Sander niet verlengd zou worden. “Ik schets je dit scenario: Wietze de Jager krijgt de ochtend, Frank Dane verhuist over een half jaar naar de middag (zonder al teveel gezichtsverlies) en Coen en Sander gaan uit elkaar.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen