Carlo Boszhard totaal geen fan van Marcel van Roosmalen

Carlo Boszhard haalt lichtelijk uit naar Marcel van Roosmalen. De RTL 4-ster is totaal geen fan van de tv-persoonlijkheid, die tijdens het EK Voetbal te zien was met een tv-column in De Oranjezomer.

Carlo Boszhard en Marcel van Roosmalen © RTL, NPO

Na twee jaar lang bloedsaaie stukjes te hebben afgeleverd, komt Carlo Boszhard eindelijk eens iets pittiger uit de hoek in zijn Televizier-column. Nadat hij onlangs al uithaalde naar Rutger Castricum, is nu mediapersoonlijkheid Marcel van Roosmalen aan de beurt. De RTL 4-ster blijkt namelijk niet bepaald een fan te zijn.

Geen fan van Marcel

Carlo wordt een beetje moe van Marcels trucje. “Ik ben zelf geen fan van de toneelstukjes van Marcel van Roosmalen. Kijk hem toch droog en cynisch zijn. Wat grappig: zijn gezicht heeft maar één stand. Hij zet wel iedereen in de hoek hè?”

Toch heeft hij wel respect voor hem. “Marcel levert precies wat de televisiemakers willen. Wolter Kroes tot op het bot beledigen op tv is niet bepaald dapper. Maar doen of je het echt meent en elke dag moppersmurf spelen is toch knap. En zo kijk ik tv. Het hoeft niet mijn smaak te zijn om het te kunnen waarderen.”

Meeliftsterren

Er zijn wel meer sterren waar Carlo zich aan ergert, maar de namen daarvan houdt hij helaas voor zich. “Er zijn collega’s waar je tegenop kijkt of juist helemaal niet. Ze hebben succes omdat ze onderdeel zijn van een goed televisieformat, maar voegen zelf weinig toe”, sneert hij.

Het soort Carlo enorm. “Ik verbaas me al jaren over hoe het toch mogelijk is dat zelfs televisiebazen vaak niet inzien wat echt talent is en wie er toevallig meelift op die ene tv-hit.”

Oei. Dat laatste klinkt wel heel erg als Buddy Vedder die aan The Masked Singer een eigen tv-show overhoudt.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Marcel van Roosmalen een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen