Zangeres Maan uitgelachen na domme vraag in talkshow Beau

Zangeres Maan is gisterenavond op sociale media behoorlijk uitgelachen na een domme vraag over dinosaurussen in de talkshow van Beau van Erven Dorens. “Wat kan ze zingen hè, die Maan?”

Maan de Steenwinkel © Beau

Beau van Erven Dorens sprak met presentatoren Gijs Rademaker en Maarten van Rossem over hun nieuwe podcast over dinosaurussen. Allemaal vrij slaapverwekkend, totdat de niet bepaald snuggere Maan zich ermee ging bemoeien. “Hoe weten jullie al die namen van de dino’s als het zo lang geleden is?”, vroeg ze zich af.

Kijkers verbijsterd

Tjongejongejonge. “Nou Maan, ze droegen naamkaartjes, die lagen ernaast”, twittert Jef. En kijker Paulien: “Dacht Maan nou dat dino’s hun naam al hadden gekregen in hun eigen tijd?”

Ook kijker Paul vindt dit niet echt slim van Maan. “Zou Maan gedacht hebben dat de dinosauriërs zichzelf die moeilijke namen gaven?”, schrijft hij. En Martien: “Nee meid… Dat hebben we gevonden op de brieven die de tyranno aan de triceratops schreef…”

Niet slimste thuis

De kijkers thuis kunnen het niet geloven. “Ja Maan, wetenschappers hebben die namen aan dinosauriërs toegekend. Dacht ze soms dat die dino’s elkaar deze namen gaven?”, klinkt het.

Maan is niet de slimste thuis, concludeert ook Roeland. “Maan denkt dat dino’s hun naam al miljoenen jaren geleden om hun nek hadden hangen.

‘Ohhh, zo!’

Overigens barstte bij Beau aan tafel helemaal niemand in lachen uit. “Uiteindelijk zijn de namen in de afgelopen 200 jaar gegeven door de ontdekkers van de dino’s”, legde Gijs uit.

Maan: “Ohh, zo. Het is dus dat wetenschappers de naam zelf hebben gegeven aan de dino’s?”

Gijs: “Ja, dat is het.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen