VI-mannen gieren om botoxhoofd Dirk Kuijt: ‘Het is zo’n kwal!’

Dirk Kuijt blijft de klos bij de mannen van VI. De oud-voetballer, die zijn gezicht behoorlijk glad heeft laten trekken met botox, werd gisteren wéér door hen op het hakblok gelegd. “Het is een kwal.”

Dirk Kuijt en Johan Derksen © De Oranjezomer

Na een relatie van maar liefst 22 jaar liep het vorig jaar stuk tussen Dirk Kuijt en zijn ex-vrouw Gertrude. Daardoor beleeft de oud-voetbalprof op zijn veertigste een soort tweede jeugd. Een paar maanden na de breuk heeft hij zich vol-le-dig laten verbouwen bij de botoxdokter en dat leidde tot kritiek van onder meer Patty Brard.

Voetbalclichés

De afgelopen maanden is Dirk vaste gast in de talkshow van Humberto Tan en ook de kijkers van dat programma keken aanvankelijk behoorlijk op van zijn verschijning. De mannen van Veronica Inside zijn er in elk geval nog steeds niet aan gewend, lieten ze gisteren blijken in hun EK-talkshow De Oranjezomer op SBS 6.

Wilfred Genee stipte het interview aan dat Dirk Kuijt heeft gegeven aan De Telegraaf. Daarin komt de oud-voetbalprof met allerlei voetbalclichés, zoals: “Als je niet gelooft in EK-winst, kun je beter thuisblijven.” En: “Nederland krijgt de tijd om in het toernooi te groeien.”

Gieren om botoxhoofd

Collega Johan Derksen daarop: “Ik weet nu, na zoveel quotes al, dat het geen enkele aanleiding is om die man ooit nog te interviewen. Het blijft een dominee, die altijd als demagoog erover nadenkt en dingen zegt waarvan hij denkt dat het volk dat leuk vindt. Dat ze hem een leuke man vinden. Ik vind het een kwal.”

Wilfred: “Maar zo is hij altijd geweest, hè? Iemand kan niet veranderen.”

René van der Gijp vervolgens schaterlachend: “Nou… Zeg jij maar dat hij niet kan veranderen, hahaha! Kijk, zo! Daar heeft hij wel voor gezorgd, hè?”

Kees Kuijt

Met deze uitspraak doelt René uiteraard op Dirks verbouwde uiterlijk. Johan: “Zou die ex-vrouw hem nog herkennen? Die denkt dat hij de buurman is!”

René: “Nee, natuurlijk niet. Die kinderen noemen hem Kees! Kees Kuijt, noemen ze hem! Hahahaha.”

Johan: “Ik vind het ook belachelijk die Boertjes. Met die haarimplanten en die strakke voorhoofden, kom op zeg!”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen