Rachel Hazes kampt om 2.39 uur met stroomuitval: ‘Teken van André’

Rachel Hazes kampte vannacht om 2.39 uur met een stroomstoring en dat is volgens haar een teken van André Hazes, die vandaag 70 jaar zou zijn geworden. Hij is namelijk op 23 september overleden.

Rachel Hazes © NPO

Rachel Hazes staat vandaag uitgebreid stil bij de verjaardag van André Hazes. “We hadden gisterenavond een hoop vrienden en kennissen bij mij binnen en die gingen er om half vijf uit. We hebben om twaalf uur allemaal een biertje gedronken”, vertelde de kettingrokende weduwe vanochtend in de 538 Ochtendshow van Frank Dane.

Stroomstoring

Dat biertje was een ode aan André. “Eigenlijk drinkt niemand bier van ons clubje, maar we hebben allemaal een biertje genomen, dus dat was echt heel mooi.”

Een paar uur later gebeurde het. “Heel eng: om 2.39 uur zat ik helemaal in het pikkedonker met al mijn vrienden. Er was weer een stroomuitval in de wijk. Hoe eng wil je hebben, hè? Dat is 23-9 bij mij, dat is dan toch weer eng”, vertelt ze. “Dat is André’s overlijdensdag.”

Parkeerplaats 239

Rachel krijgt wel vaker een teken van André. “Ik zat daarvoor nog te vertellen aan een persoon: ‘Ik kom André nog elke dag tegen. Of het nou op Schiphol is en een koffer die wordt gewogen op 23,9 of dat we op parkeerplaats 239 staan…’ En nu was het ineens pikkedonker.”

De tekens van André vliegen Rachel om haar oren. Ze heeft het dan nog niet eens over al die pushmeldingen op haar telefoon als de royalties van André weer eens zijn overgemaakt.

Madame Tussauds

Wat gaat Rachel vandaag doen? “Ik ga even langs Madame Tussauds om naar het wassenbeeld te kijken. Dat doe ik altijd op speciale dagen. Dat beeld vind ik waanzinnig goed gelukt. Ik ben toch in Amsterdam, dus het is raar om er niet even naar binnen te gaan. Dan zit ik even een kwartiertje met Dré.”

Daarna gaat ze met vijftien man uit eten. “André komt gezellig naar me toe met Sarah en Rox zal het ook met haar dierbaren vieren. Ja hoor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes had stroomuitval om 2.39 uur. Teken van André of is Rachel koekoek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen