Marco Borsato terug in The Voice of Holland nu Jan Smit opstapt?

Het zou zomaar kunnen dat Marco Borsato terugkeert in The Voice of Holland nu Jan Smit na slechts één seizoen vertrekt. Zijn naam werd gisteren genoemd in zowel RTL Boulevard als Shownieuws.

Marco Borsato en Anouk © William Rutten

Jan Smit is na Jeroen van der Boom en Guus Meeuwis de derde Voice-coach ooit die er na slechts één seizoen mee ophoudt. “Toen ik vorig jaar door RTL gevraagd werd als coach, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de kans die mij op dat moment werd geboden. Een avontuur dat ik niet snel zal vergeten!”, zegt hij.

Jan wil rust

Waarom stapt Jan op? “Met het oog op het komende jaar, mijn 25 jarig jubileumjaar, wil ik mijn agenda anders inplannen. Meer tijd voor eigen muziek en vooral, voor mijzelf. Ali, Anouk, Waylon, Chantal en Martijn, bedankt! Ik ga de komende vrijdagavonden weer genieten in mijn vertrouwde oranje stoel bij FC Volendam.”

RTL’s tv-baas Peter van der Vorst: “We vinden het heel jammer dat Jan The Voice of Holland gaat verlaten. Met zijn muzikale achtergrond was hij een zeer waardevolle toevoeging aan het team van coaches dat er al zat. Uiteraard respecteren wij zijn keuze en feliciteren wij hem alvast met zijn 25 jarig jubileum. Wat ons betreft blijft Jan in de toekomst meer dan welkom om weer plaats te nemen in een van de rode draaistoelen.”

Marco terug?

Er wordt nu gefluisterd dat Marco Borsato na een afwezigheid van vijf seizoenen weer terugkeert. Hij vertrok destijds omdat hij het te druk had, maar inmiddels heeft hij weinig te doen en is hij hersteld van zijn burn-out. “Marco is toch weer helemaal fit? Hij is toch weer helemaal happy in love en fit?”, zei Fatima Moreira de Melo gisteren in Boulevard.

Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds: “Er gaan wel wat namen, maar ik kan me ook wel voorstellen dat Marco Borsato misschien weer terugkomt.”

Andere namen die in Boulevard genoemd werden, zijn Snelle, Tabitha en Freek & Susan. “Kunnen die het niet samen doen?”, aldus Miljuschka Witzenhausen.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen