Johan Derksen walgt van Viktor Brand: ‘Kinderachtige gozer’

Johan Derksen ergert zich een versuffing aan zijn collega Viktor Brand. Hij vindt dat de presentator van programma’s als Mr. Frank Visser Doet Uitspraak een kinderachtige gozer is.

Johan Derksen en Viktor Brand © SBS

Tijdens het EK Voetbal zijn Johan Derksen en de andere heren van VI dagelijks op de buis met het tv-programma De Oranjezomer op SBS 6. Zo ook gisteren, ondanks dat er op prime time niet gevoetbald werd. Wat hij dan ging kijken? “Wij zitten op een kwaliteitszender en we blijven naar die kwaliteitszender kijken”, zei Johan.

‘Wat een eikel!’

Wilfred Genee daarop: “Dus jij gaat straks kijken naar Mr. Frank Visser Doet Uitspraak?”

Johan resoluut: “Nee, daar ga ik niet naar kijken. Weet je wat ik daarvan vind namelijk? Die Engelse meneer met die Engelse meneer doet het veel beter.” Hij doelt op John Reid van het concurrerende programma De Rijdende Rechter.

Daarna volgde de sneer aan Viktor Brand: “Die Frank Visser kan ik nog wel hebben, dat lijkt me wel een aardig mannetje met dat petje. Maar die gozer die hem dan introduceert… Wat een eikel is dat joh!”

‘Zó kinderachtig’

Wilfred: “Die werkt hier echt al heel lang, die jongen, toch?”

Johan: “Ja, hoe heet-ie ook alweer? Zó kinderachtig! Alsof hij kleuters toespreekt!”

Wilfred: “Viktor Brand is dat.”

Johan: “Oh, wat een kinderachtige jongen.”

Spraakgebruik

Wilfred: “Waarom dan?”

Johan: “Nou, die heeft een spraakgebruik. Dan zit je thuis te kijken, dan zit je te zappen en dan zie je hem. En dan praat ‘ie tegen je. Dan denk ik: ik ben geen kleuter, l*l!”

Wilfred: “Dus als binnenkort op het kerstdiner van Talpa iedereen komt, dan…”

Johan: “Op dat soort bijeenkomsten kom ik nooit, hè?”

Wilfred: “Ik denk ook niet dat er veel mensen naar jou toe zouden komen als jij op dat feest zou zijn. Ook niet naar mij trouwens.”

Johan: “Ik hoop het niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen