Ismail Ilgun werkt hard aan tv-comeback: ‘Zowel bij NPO als RTL’

Ismail Ilgun, die dankzij zijn treitervlogs in Zaandam een bekende Nederlander werd, werkt hard aan een comeback op televisie. Hij is zowel door NPO als RTL gevraagd voor nieuwe projecten.

Ismail Ilgun Foto: NTR, Goya Productions

Na zijn treitervlogs werd Ismail Ilgun omarmd door de NPO. Hij mocht eind vorig jaar zelfs een tweedelige serie maken over drillrap, maar die werd verschrikkelijk slecht bekeken. Na het door 908.000 mensen bekeken Hunted, hield Project Ismail er slechts 57.000 over. Toch kreeg hij een nieuwe kans bij de publieke omroep, ditmaal bij de VPRO.

Nieuw tv-avontuur

Plotseling trok de VPRO afgelopen april de stekker uit die samenwerking, toen het de omroep duidelijk werd hoe Ismail zich gedraagt op internet. Was dit het einde van Ismails tv-avontuur? Nee. Hij is nu weer door de NTR gevraagd voor een programma en ook RTL heeft interesse, onthult Ismail op Instagram.

Ismail: “Ik heb een nieuwe tv-programma gekregen bij het NTR. Laatst weer een eigen tv-programma voorgesteld gekregen, daarnaast ook gevraagd voor een deelname aan een andere programma bij RTL. Dus dat gaat gewoon prima.”

Eigen YouTube-kanaal

Het liefst wil Ismail echter een succesvol eigen kanaal op YouTube en daarover voelt hij zich wat verloren. “Ik wil doen wat mij gelukkig maakt en dat is top kwaliteit entertainment en content maken op YouTube

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Ismail Ilgun een leuke tv-persoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen