Anita Witzier reageert op geruchten over presentatie Op1

Het lijkt erop dat Anita Witzier inderdaad een screentest heeft gedaan voor de presentatie van Op1. Ze werd er gisteren naar gevraagd door RTL Boulevard en wilde het gerucht niet ontkennen.

Anita Witzier © Stijn Ghijsen

De talkshow Op1 wordt elke avond door een andere omroep verzorgd en sinds dit jaar is ook KRO-NCRV van de partij. Aanvankelijk verzorgde de omroep de tijdelijke zondaguitzendingen met Sven Kockelmann en Talitha Muusse, maar na de zomer krijgt de omroep een vaste plek. Talitha ligt eruit, dus voor Sven moet een nieuwe co-host gevonden worden.

Anita ontkent niet

Volgens Angela de Jong hebben vorige week twee dames een screentest gedaan: Anita Witzier en Anna Gimbrère. Anita is van hen natuurlijk veruit de bekendste naam. De kijker kent haar van programma’s als Memories en De Reünie.

De NPO wil niet reageren, maar RTL Boulevard heeft bij Anita wél een soort van reactie losgepeuterd. “Anita zegt zelf tegen ons ‘dat er zoveel speculaties rondgaan dat ze er weinig over kan zeggen’. Dat zegt ook wel weer wat. Sowieso presenteert iedereen bij de NPO inmiddels Op1, dus het zou zomaar goed kunnen”, aldus presentator Luuk Ikink.

Inwisselbaar

Met de opmerking dat bijna iedereen bij de NPO inmiddels Op1 presenteert, zegt Luuk indirect dat hij de presentatoren van het programma behoorlijk inwisselbaar geworden vindt.

Die kritiek uitte Filemon Wesselink onlangs ook al. “Heel veel presentatoren worden daardoor ook een beetje grijs en grauw”, zei hij. “Iedereen die kan presenteren kun je er neerzetten: Yvon Jaspers en Anita Witzier zouden het ook kunnen doen, mits ze maar een goede partner hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het een eer voor NPO-presentatoren om Op1 te mogen presenteren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen